Dharma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 popeye çok teşekkür ederim :) büyüyen ilk bitkimi sana vericem, ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Evet kırıldım ama nedeni bunun içinde bir kinaye olması. Senin o lafa kıl olduğunu bildiğimi bilmen gerekiyordu. Kaldı ki seninle bunun muhabbetini yapmıştık. Ama yine de özür dilerim. Ben yıkanmaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 benim bu lafa kıl olduğumu bildiğini bilmiyordum, hangi sivri zekalı reklamcının ürünüyse bir tanışıp sulamak istiyorum onu şu an. neyse, bu saçma konu yüzünden tartışmayalım lütfen, sadece o lafı görünce cinlerim yerinden oynayıverdi. dediğim gibi, kimseyi kırmak değil amacım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 popoye the sailor mannn dibibidipp popoyeee sailorrr mannnn dibibiidiipppp popoye sailor popoye the sailor popoye the sailorrrr mannnnnn ;) ben de blazeleri istiom canimcim solemistim hatirlarsan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 sanrey naptın sen ya kopardın hoca aklıma geldi o olay LOL kim soylemişti onu unuttum ama euheu aklıma geldikçe koparım ona pauahua super ya iyiki hatırlattın foxxa gostermem lazım bunu o da kopardı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 valla hatirladim birden, super bisi ya cidden kopuorum ben de baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 tabi vericem sanrey, lafı bile olmaz ya. hele ben bi onlardan tohum alıyım da... süper olcak süper, ben acaip fantazi yaptım walla botanik bahçesi kurcam :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 lol kim daha cok para kazandi yarisina mi girdiniz lemn :) Ben 270mil falan yaptim 1 sene icinde. Ayda ortalama 30mil hesabi , buna daha once sattigim 2 account ve icindekiler dahil degil. Aos cikmadan once de oyunu biraktim cunku Aos la birlikte ev fiyatlari dusecekti ve her account 7 gunde bir yeni ev koyabilir geyigini getirdiler. Oysa ki benim ana kazanc kaynagim yanlis koyulmus olan evlerdi. Mesela log cabin alip kaldirip villa koyup satiyordum temiz 5 mil kar. Ama bu tur geyikler cikinca daha fazla kasmak gereksiz diye dusundum. Beyazid: Ipnanin goodmanda vendoru var ordan goturdu butun mali :) Sadece bod satiyordu simdi ne yapiyor bilmiyorum ama Beyazid da hardcore oyuncudur , para icin oynuyor oyunu. Eger satislari en son biraktigim tempoda gitmisse su anda beni gecmistir. Sanrey: Son zamanlarda hic gormedim seni hoca, Aos geldikten sonra astin sanirim. Ev isinde hic gormedim seni bod falan kasiyorsun sanirim. Sanreyin de kafasi para kazanmaya calisir ama beni gecmis oldugunu sanmiyorum :) Sanrey nebula daha kazancli degil miydi olm :P Xedon Engin : Bu kiside atlanticteki banksitter turklerden biriydi, plant alip satiyordu , plant ala sata tower aldi kendine trammeldan ama towerini scamletti Trade window bug i varken. Gene bir defasinda 30 mili varken accountunu hacklediler. Cok kufurbaz biriydi bu yuzden pek sevilmezdi banka etrafinda. Ne oldugunu bilmiyorum goren duyan varsa neler yapiyor bir soyleyiverin :) Dark & Popeye : Pvp ci adamda para olmaz , bunlar hep surunduler hayatlari boyunca lol. Dark gene oyle boyle bir L shaped almisti ama Popun bankasinda hayatim boyunca 100k dan fazla para gormedim lol. Simdi neler yapiyonuz?[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ahaha filmlerin sonunda karakterlere ne olduğunu anlatan bölüm olur ya onun gibi oldu mesajın :)[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Yok bunlar atlanticte bildigim en zengin turkler ondan oyle siraya aldim hehe. Bide wanna-be ler icin de bilgi yazayim: Uo da 2 tur zengin adam vardir , 1 tanesi Banksitter turu butun gun bankada durup rare, ev, bortu bocek alir satarlar. 2. si vendor/bod tarzi her sabah kalkip crafter karakteriyle kasip sonra mallarini vendorlardan satan turler. Bu arada Powerscroll seller lari da 2. klas a katabilirsin. 1. klastakilerin eve ihtiyaci yoktur, bankasinda sadece checkler ve reg vardir. 2. turun iyi yerde bir eve ve surekli bir stocka sahip olmasi gerekir. O gordugunuz tamer , PK , Duelist, dungeon dweller etc. gibi tipler hicbir zaman zengin olamazlar. Eger adam gibi para kazanmak istiyosaniz bu 2 turden birine girmeye ugrasin. En eglencelisi tabiki PS ci olmak, zaten diger klasmanlara girmek icin yuksek miktarda paraniz olmasi gerekiyor. Basta biraz PS yapin sonra oteki islere el atarsiniz. Hatta BODcu veya vendorcu iseniz bi yandan da PS yaparak paranizi bayagi yukseltebilirsiniz. Bi 6 aydir falan girmiyorum Uo ya ama bu kurallarin degistigini sanmiyorum , bi de duscek evleri tespit edip opportunist olabilirsiniz ama o da bala kalmis birsey, surekli bir getirisi olmaz.[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bayezid suan birakti oynamior artik goodmande wep vendoru vardi ordan iyi para goturdu falla :) (ben kullaniodum simdi orayi bi terslik oldu o vendor uctu suan ama sag ve sollarindaki evlerde hala 4 vendor var :P) ben genelde bod ve bod reward satisi ile crafted runic weplerden parayi vuruorum gene bay gibi, tabi bunun yaninda ucuza rare de gorursem kacirmam alir satarim . sansa 2 kere de ps cantasi sahibi oldum onlar da iyi para getirdi falla :) isin asli 2. ture girip vendorda item satisini beklerken 1.turdeki gibi bankada durup alim satim yaparsaniz daha cok para vuruosunuz eheheh :-) yok daha ne seni ne bayi gecebilirim neyseki sizler pek girmiosunuz yetisme sansim var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Tabi canim piyasa tek sana kaldi artik , hortumla allah hortumla hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Foxx, 24 June 2003 04:06 tarihinde demiş ki: Dark & Popeye : Pvp ci adamda para olmaz , bunlar hep surunduler hayatlari boyunca lol. Dark gene oyle boyle bir L shaped almisti ama Popun bankasinda hayatim boyunca 100k dan fazla para gormedim lol. Simdi neler yapiyonuz?[hline] ICQ : 5675505 heh yok artık 100kdan fazla var :P zaten ben para yapınca pek dayanmaz bana güzel bi item görürsem kaparım hemen hele bide yeni itemlar çıktı ya silahlar armorlar falan hemen paralarım oraya gidiyo en son bod işine girip para yaptım sonra sıkıldım ( saolsun ttnet 1 ay uzak bıraktı soguduk bod olayından ) artık bodlardan çıkan runiclerle item yapıyorum mesela bi agapite verite runic hammer bulsam direk basıcam dagger kryss falan yada runic sewing kit bulsam armor basıcam surekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 oha sitem hala duruyo lol http://www.geocities.com/atlantichomes/ Ev isine falan girecek olan varsa siteyi devredeyim size sanrey.[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 pop neler var bod konusalim ehehe :) ben ev isine pek isinamadim bi ara cok az yaptim ama cok salak salak tipler cikio, 15m istiosun 15k getirio felan secmecesi cok jean bilir :-P. jean acc lari kapamasa o ev isinde baya ilgileniordu artik tobe etti kapiyor acclari birakio ev alim satimini niye acaba :) bod isi rahat falla cikanlarda yapicaklari ayiriosun, eksikler icin bi mass msg 100kisiye elbet cikio birinde cok absurt bisi deilse 2 gune tamamlanio gelsin hammer veya baska bisi. artik kullanip wep mi yapip satarsin yoksa hammer olarak mi satarsin keyfine kalior... bu aralar goodmandeki vendor uctugu icin hammer olarak satiorum brit moongatedeki vendor yetersiz kalior...(pop istersen hala 3 tane ver hammerim duruo satilik haberine :)) foxx fazla hortum varmi benimkiler yetmio artik :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Sanrey, 24 June 2003 18:23 tarihinde demiş ki: pop neler var bod konusalim ehehe :) ben ev isine pek isinamadim bi ara cok az yaptim ama cok salak salak tipler cikio, 15m istiosun 15k getirio felan secmecesi cok jean bilir :-P. jean acc lari kapamasa o ev isinde baya ilgileniordu artik tobe etti kapiyor acclari birakio ev alim satimini niye acaba :) ....... Hem Sanrey hem de Dark sahit. Bir tanesi 15M yerine 15K bir digeri 150K getirdi. Hayatimda hic bu kadar salagi bir arada gormedim. Adamdan gelen mesaj aynen bu: "Evi kesin alacagim, su anda zindandayim, ugrasiyorum, parayi bir araya getirecegim emin ol" hahaha :) Aglamak istemistim. Ozellikle bir kadin almak istemisti arsayi. Dark da sahit. Inanilmaz bir olaydi. Hem guluyorsun hem de agliyorsun. AoS yeni ciktiginda borsa inanilmaz hareketli idi. Simdi ise UO piyasasi sanki bitti ve bitiyor gibi. Iki esas acct haric digerlerini kapattim/kapatiyorum. Artik "tuccar" degilim. Eski Jean-Paul geri donmus olacak. Solo Warrior, Solo Mage :) Ve yakinda PK Mage Jean-Claude :) Hatlar hizli PK-time :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar