Dharma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 evet arkadaşlar, osi'de bitki bakımına merak saldım. bir tane seed buldum ve ektim. bu konudaki bütün yazıları da okudum. bir bitkinin büyümesi 9 evrede gerçekleşiyormuş, ve her evre 1 günde tamamlanıyormuş. benim sorunum burda, bahsedilen 1 gün gerçek hayattaki 1 gün mü, yoksa uo'daki 1 gün mü? benim anladığım kadarıyla gerçek hayattaki 1 günmüş, çünkü bugün oyuna girdiğimde bitkim kurumuştu :( , yenisini ektim ve saati de bir köşeye not ettim. yardımcı olabilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 hmm bi bardak soguk su istermisin canim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ne gıcıksın ya... bak bu sana :yapma: Dark-Dr ve Nefr sanırım bu konuda bilgililer, onlar yardımcı olur bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 eheheh canimsin ya :) neyse sen guzel guzel bitkilerini yetistir daha satmak istediklerin icin vendor ayarlicam ben sana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ehe sanrey hala vendor olaylarındamısın sen çoktan köşeyi dönmen gerekmiomuydu senin yaf :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ya zaten çok üzgünüm, üstüme gelmeyin işte, çiçeğimin gittiği yetmiyomuş gibi bisürü can sıkıcı olay oldu. satmıycam ben bitkilerimi işte, botanik bahçesi kurcam :-p şaka tabi, sağol canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 yapalim bitane sera felan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 karakedi, sanrey zaten köşeyi çoktan döndü :-) hem 5.sini filan dönücek :-) osi'de oynayan bütün türklerden zengin sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 süper olucak invulon, bitki yetiştirme işi çok eğlenceli walla, bi de büyütebilsem :) dün bütün gün gözümü ayırmadan onu izledim, bugün bir girdim saksı boşalmış :( nasıl üzüldüm anlatamam walla. neyse, yenisini diktim, öğrenicem bu işi, kararlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Dharma, benim için de insan yiyen bitkilerden üretebilir misin? Bazı kişilerin evinin önündeki vendorlara gıcığım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ay birden gözümde canlandı : Dharma's botanic garden :-) düşünsenize, süper olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 itinayla atlantic goldu satilir :P istediginiz amount u alayim sadece :) sen yaparsin basarirsin canimcim bitkiler korksun senden hehehe bu arada tabi evin bi kenarini botanik bahcesi yaparis da artik lockdown edilmeyecek kadar cogalirlarsa vendor ise yarar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Dharma, 23 June 2003 17:15 tarihinde demiş ki: ay birden gözümde canlandı : Dharma's botanic garden :-) düşünsenize, süper olur... mesela evin ikinci katini full bitki dosedigini dusunsene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Dharma, 23 June 2003 17:11 tarihinde demiş ki: osi'de oynayan bütün türklerden zengin sanırım... ehe malesef diil :) bayezid 60 mil gold satıp duruyodu ara sıra foxx zaten halen rekoru elinde tutuyo buyuk ihtimalle zaten onuda ev alım satımına girmeden kolay kolay kimse geçemez gunun 10 saatini brit bankta ev satarak geçiriyodu adam ve baya bi kâr yapıyodu 1 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 lol ev alımına girilse bile foxxun rekorları geçilmez, adam uoda efsane gibi bişi zaten :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Biri Hakan'a söylesin de bana bir ev hediye etsin. Veli Göçer gibi oldu adam vallahi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 sanirim foxx 230m yapmis demistin popoye bi msginda... bay ile konustum toplam 400m yapip sattim diyor 5 sene icinde... ben daha 150m ile 3. siradayim buyutmeyin o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 oha hayvan herif ya bayezid lol foxx 270 yapmıştı sanırım yada 280 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 of of, insanlar paraya para demiyo walla, ne diyim, güle güle harcayıp satsınlar, darısı başıma :) ya bu arada, çiçeklerden anlayan hiç mi yok aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Dharma, Bütün kadınlar çiçektir ve çiçekler su ister... Çiçekler ile ilgili olarak; http://uo.stratics.com/content/basics/plantgrowing.shtml http://uo.stratics.com/content/basics/herbs.shtml Sitelerine bakabilrsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 sevgili Goodness, onları okudum, ayrıca oyun içinde bitki menu'sü de oldukça detaylı, onları da yalayıp yuttum. benim sorumu dikkatlice okursan, cevabının o yazıların hiçbirinde olmadığını göreceksin, ben "bir gün"den kasıtın bir uo günü mü, bir gerçek gün mü olduğunu sormuştum. bu çok önemli bir detay ama hiçbir yerde belirtilmemiş. bir uo günü gerçek hayatta 2 saat ederken, bir gerçek günün ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz :) şimdi olay şu, çiçekler 9 evrede büyüor, ve her evrede bir kase su istiyorlar, bu evre yazılana göre 1 gün sürüyor, ama burdaki bir gün hangi 1 gün, benim sorduğum bu. açıp okursan göreceksin ki belirtilmemiş. ben de stratics'i biliyorum elbette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 2 yılda 2000$ lık item/gold sattım. İlk 5 e girerim sanırım :)=[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bir de bu kadınlar çiçektir ve çiçekler su ister geyiğine acaip kılım. zaten o laf ile oldukça dalga geçilmişti. niye sadece kadınlar su istiyor? erkekler pis mi kalsın? ayrıca oradaki su lafı da çok farklı yorumlanıyor. kadınlar hiçbir erkekten su istemiyor. en azından ben istemiyorum su filan. ben bugün ters taraftan kalktım, bisürü sinir bozucu olay oldu, birini kırdıysam özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 gerçek gün uo günü diil server down olupta açıldıktan sonra bi bakarsın çiçegine eger 24 saat geçmediği halde bi gelişme varsa o zaman server downdan sonra ilgilenirsin sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: odium, 23 June 2003 18:23 tarihinde demiş ki: 2 yılda 2000$ lık item/gold sattım. İlk 5 e girerim sanırım :)=[hline]uo-ao-tfc bence girersin :) dharma bak popoye verdi yanitini gozun aydin canimcim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar