helena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Erutan, 28 Haziran 2005 19:57 tarihinde demiş ki: Ben Konuya göre şekil alırım :> ben geçtimmi :> e durumuna gör değişir =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bosver ya kız simdi arkadas kalalım der.sende sinir olursun bende[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 cool ne kıl bi laftır ya. en çok nefret ettiim laflardan biridir neyse. Işık görüosan neden konuşmayasın? Ama kız sadece meraba naber diosa o kadar acele etme derim. Az zamanla daha emin adımlarla yol alınabilinir.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Patience padawan, use the force O_o Sakinles biraz rahatla ve oyle konus. Alkol alıp gitmeyi cok da tavsiye etmiyorum, eger benim gibi biriysen psikolojik olarak sarhos olabilirsin cok rahat oyle bi durumda sadece iki birayla hic de hos olmayan bi anım var benim oyle. Eheh normalin 3-4te biri mi ne =) Ha oyle bi durumum yok diyosan bilemeyecem de alkol alıp gaza gelicem diye batırma sonra. Ve SAKIN mesajla yapma git adam gibi konus naber dermis gibi acıkla durumu bisey yok bunun sonunda ypatıgın sey gayet dogal normal bisi bi suru insan devamlı yapıyo bunu ben niye utanayım yapmaktan bunu oyle dusun iyi gelir belki. Amma velakin cok cool olacam dersen bunun da damgasını yersin ondan eger heyecanlıysan bunu karsındakine belli et az biraz, kim karsıdakini heyecanlandırdıgını bilmekten hoslanmaz ki, ama kontrol sende olsun sapıtıp gitme iki uc arasında denge onemlidir.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 nie bu kadar utanıyoruz anlamadım ne demişti bi arkadaşımız.... hah: "Unutmayın onlarda kaka yapıyo!"[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 cool gibi durmak odunluğada yol açabilir[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Gwindon, 30 Haziran 2005 01:33 tarihinde demiş ki: nie bu kadar utanıyoruz anlamadım ne demişti bi arkadaşımız.... hah: "Unutmayın onlarda kaka yapıyo!" ahahaha ayh çok güldüm.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Yeri meri olmaz. Adam olan her zaman her yerde belli eder kendini. Not: Lafım meclisten dışarı...[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar