Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: lord_elvyn, 29 Mayıs 2005 18:00 tarihinde demiş ki: said: John_Petrucci, 29 Mayıs 2005 17:29 tarihinde demiş ki: tabii ki bu oha kolpa kart lan bu boyle kart mı olur. http://gatherer.wizards.com/gathererlookup.asp?set=Prophecy&name=avatar_of_woe[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ------------------------------ ------------------------------ Ben studyodayken (Genelde bunu kullanırım) ------------------------------- -------------------------------[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Fistan, 29 Mayıs 2005 17:33 tarihinde demiş ki: benim favori avatarımda bu. uheauhe[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: John_Petrucci, 29 Mayıs 2005 18:44 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 29 Mayıs 2005 18:00 tarihinde demiş ki: said: John_Petrucci, 29 Mayıs 2005 17:29 tarihinde demiş ki: tabii ki bu [imge]http://www.cs.utk.edu/~sbeck/Images/AvatarOfWoe.jpg[/img] oha kolpa kart lan bu boyle kart mı olur. http://gatherer.wizards.com/gathererlookup.asp?set=Prophecy&name=avatar_of_woe deliymiş o zaman.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 [signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 avatar budur. Osmanlı:; Türkiye:[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 HellHound'un avatarını sevdim ben avatar ollarak bunu kullanırm,ehue kendi eserim:D[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy!Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow[Bu mesaj dory tarafından 29 Mayıs 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj dory tarafından 29 Mayıs 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogangoko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Xharloan, 29 Mayıs 2005 20:28 tarihinde demiş ki: avatar budur. Osmanlı:; Türkiye: Vay çok iyi valla süper, ancak benim TÜRK avatarı yaparken tarihimizi anlatmak ya da özelliklerimizi vurgulamak gibi bir misyonum yoktu yalnızca yaparken iyi vakit geçirdim, bazı arkadaşlar konuyu o boyuta taşımış da hiç gerek yok yani. Böyle bir şeyi yapmaya ne benim gücüm yeter, ne de bu tür bir avatarın milletime bir katkısı olur yani.[signature][hline]|-Geyyik.com-| | Webmaster & Admin | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 cok iyi ya:)[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben pek bu ıslerden anlamıyorum ama sunun offlıne gozuken rengın den yapabılecek var mı tam o kırmızı gıbı olucak??:D[signature][hline]www.sindarin.gen.tr MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 [signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________CEO of the Holy Inquisition Corp"Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 beğenmedim nedense sıradan geldi...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Kafalarında bant olmasa daha iyi olmaz mı? Fanatikmiş gibi duruyor. Sadece t-shirt olsa daha sade olur. Bence..[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ilgilenene[signature][hline]MEresimos|Pati SözlükLominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]|Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 dory muthiiiis cok sirin olmus yaa :)[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hö de değilmiş pek aslında. [Bu mesaj elvyn tarafından 22 Haziran 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bizim dragonmax'larımız vardı. birde camların buğusuna yazı yazma imkanı.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. [Bu mesaj Numb tarafından 22 Haziran 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bunların hepsi sux, durlag'ın avatarı gibi yok kim ne derse desin..[signature][hline]Ben çaresiz avare gezerken, gözyaşlarım yaşlanır olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 üç hilallilerinden yokmu? [Bu mesaj lizardking tarafından 25 Haziran 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Fistan, 29 Mayıs 2005 17:33 tarihinde demiş ki: benim favori avatarımda bu. haha paticik aile albümünden araklanma bi resim bizde kullanıyoruz canım :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIKGÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 alın bakalım türk avatarı[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 öhh direk hacıladım[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar