kam3r Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Dogrumu yazdım bilmiyorum ama suanda askerdeyim ve capueira ya merak saldım askeden sonra ist avrupa yakasında ogrene bilecegim bir yer varmı arkaadslar bilenler yazarsa sevinirim ayrıca aylık fiat ları nedir şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bunun filmi vardı ya :) izle kaparsın abi bişiler para verme böle işlere :P[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Süper müthiş inanılmaz bişey bu zımbırtı.Ben de bi ara bunun ustalarının videoları vardı kazaadan,aresten,ordan burdun bulabilirsin.Yalnız şöyle bir şey var bunu yapabilmek için birazcık kısa olmak lazım öle 1.75 ten uzunsan yapılır mı bilmem :)[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Capoeira doğrusu.Kadıköyde bi yerde bunu kulübü var Araştırısan kesin bulursn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar