LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 (bkz: bi site soruyorum hemen silicem) yahu paticikte bi konu vardı, orada bu bulmak istediğim siteye yönlendiriyordu. ancak arama hedeleriyle bir sonuca varamadım, sanırım bonecrusher da online değil, başvuramadım kendisine ehoe sanırım site böyle forum gibiydi. insanlar yaptıkları işleri kademe kademe yayınlıyorlardı flashla. adam yapıyordu, sonra siliyordu, bunu istediğimiz hızda izleyebiliyorduk, altta insanlar yorumlar yapıyordu. buraya açtım, çünkü muhtemelen bu forum altında açılmıştır. horace, doğru cevap geldiği gibi kitleyebilirsin veya istersen silebilirsin. bulana sanal dürüm var, hoyda bre.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: LiquiD, 29 Haziran 2005 22:40 tarihinde demiş ki: (bkz: bi site soruyorum hemen silicem) sanırım bonecrusher da online değil, başvuramadım kendisine ehoe lol :) openCanvas diye bi program var oda aynı işi yapıyor ama, senin istediğini anladım internet bölümünde açılmıştı o konu ama neydi hatırlamıyorum... iskeletinden başlayıp mayolu kızla bitiriyordu :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 evet evet dediğin şey joker ehe[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 sanırım bonec'i bekliceksin :P[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=105578[signature][hline]elvyn: sen nerden mezunsun ucanadam: okul? elvyn: hayır ev lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar