can Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Arkadaşım bilgisayarından bir radyo kurdu ve ben ona bağlanmak istiyorum. Benim neler yapmam lazım, onun neler yapması lazım? Lütfen cevapp...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
EarS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ie açıyorsun. arkadaşınınipsi:8000 adresine giriyorsun. listen diye bir seçenek var ona tıklıyorsun.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard.
can Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Hmm, hayır ben DJ olacam orda. Ya da wj herneyse işte.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 tık buradaki adresler yerine arkadaşın ip sini gircen[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar
can Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Bunları da yaptım ama olmadı yine de... Kendi server'ımı açıp yayın yapabiliyorum ama arkadaşıma bağlanamıyorum.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
can Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Yardım...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Öne çıkan mesajlar