SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 mesela fragman.tv ye girdim ordaki bi fragmanı izliyorum ya onu dl etmek ıstıyorum bunun ıcın bı program var mı donanıma acmak ıstemedım cunku donanımsal bı sorun deıldı yazılımsal da deıldı :( ...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? [Bu mesaj SoulCube tarafından 29 Haziran 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SoulCube tarafından 29 Haziran 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ie icin flash catcher gibi bir plugin var ama firefox konusunda bir bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 farketmez ie de var firefox ta eger o program yapıyosa bi denıyım arıyım onu[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Kaynağı görüntüle Search (ctrl+F) .swf bu kadar... [Bu mesaj Erutan tarafından 29 Haziran 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yok calısmadı o[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 erutan oyle olsaydıı bızde bılırdık ben fragman.tv dekı fragmanları kaydetmeyı denıyorum oyle olmuyo ordakıler gercı flash deıl ama varmı bı sekılde onları dl etmenı yolu ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 e ozaman niye Flash diyonki abi :> flash değilse? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 firefox ise, sağ click --> sayfa bilgilerini göster --> ortam --> çekmek istediğin ortamı bulup --> farklı kaydet[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 29 Haziran 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar