ladonnatr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bilen varsa bana cevap versin bu adam türk mü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladonnatr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 diez_J türk müdür yok sa degilmidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 la olm turk olup olmadigini bilmiyorum ama oyunun en iyisi olmadigini cokh iyi biliyorum.. Bu yeter mi :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jartiyer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 diez kesin senin baban bu kadar merak ettiğine göre artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 beyler abartmayn bu admaı diezn en iyisi Progresive humanda orcta da walla Tank ı bide scarface i tek gecerim öle bana DdiezJ falan deil aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jartiyer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: undertakeres, 09 Şubat 2005 00:50 tarihinde demiş ki: beyler abartmayn bu admaı diezn en iyisi Progresive humanda orcta da walla Tank ı bide scarface i tek gecerim öle bana DdiezJ falan deil aynı zamanda +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 diez_j türk deil koreli. adam kore serverında level 70 priest falan kasmış, haliyle adam oyunu çok iyi biliyor. onu görünce herkes kaçar diye bir olay yok fakat adam oyuncuların %90 ınından daha bilgili dolayısıyla orc ları kesmekte pek sorun yaşamıyor. oyunda bildiğim sin combolarının 3/4 ünü ondan öğrendim, saygı duyarım.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladonnatr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 o sana ögretmis sende bize ögretsene biz de biraz orc kselim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ahh bıraktım ama yaw, wow a geçtim. çok baydı oyun :P başka sefere[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladonnatr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tühhh görüyomusun bak zaten bizde sans olsa biz diez j den ögrenirdik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 diez de human:ChromiuM,Sexxxy,:Razi,TauruS,Shero, daha var ama aklıma gelmedi hepsi karus:anyone,Vangel,Wyntr,Roguenler,Kreg[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Rougenler 1.[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 sırası önemli değil abi sonuçta bunlar en iyi oyuncular[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Jadecigimi unutmamak lazım[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 banlanmadan önce ScarFace te iyiydi ama oda kötü yola saptı[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Areste sanman var karustan, çok iyi NP verir kendisi, bu açıdan iyi bi eleman :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: ladonnatr, 09 Şubat 2005 00:30 tarihinde demiş ki: diez_J türk müdür yok sa degilmidir nuriciim o koreli(korea) :)[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-master assasin server:diez(human)-xgenon(karus) [Bu mesaj lucifertr tarafından 29 Haziran 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ares: garoff bılınc nefalat aresmajere burıal scream aklıam gelenler murtaza vardı atbıı hacklenmeden once:D tehlıqe var bobert var tabıı unutmayalım amcam turk aslında ama herkese usa dıo kesın turk ama emın olun legasy var tabıı unutmayalım [signature][hline]=======>:::NvM:::<======= [Bu mesaj Tribula_IV_ tarafından 29 Haziran 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ben darkness ı tek geçerim son dönem o kadara aştı ve iyi bir oyuncu olduki görünmezken size vurabiliyor hatta vurduktan sonra hala görünmez kalabiliyor ama en çok sevdiğim yanı darkness ın oyunu yiyip bitirmesi kendisinde parasite + malice skilli mevcut cz de parasite + malice yerseniz sadece darkness varsa ortalarda şaşırmayın şimdiden söyleyim......[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yanı program mı kullanıo ne yapıo anlamadım:D[signature][hline]=======>:::NvM:::<======= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: BuRiAL_TR, 29 Haziran 2005 17:24 tarihinde demiş ki: Ben darkness ı tek geçerim son dönem o kadara aştı ve iyi bir oyuncu olduki görünmezken size vurabiliyor hatta vurduktan sonra hala görünmez kalabiliyor ama en çok sevdiğim yanı darkness ın oyunu yiyip bitirmesi kendisinde parasite + malice skilli mevcut cz de parasite + malice yerseniz sadece darkness varsa ortalarda şaşırmayın şimdiden söyleyim...... hakkını vermek lazım görünmeden 3 kişiyi alıyo bravo ayakta alkışlıyorum bide combo programı var oda çok güzel ayda 5dolar[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-master assasin server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bobert!!! TAm bir hayvan(tabiki oynayış ve öldürüş bakımından:))+türk:D[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bobert türk mü lan[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: HasMez, 29 Haziran 2005 19:29 tarihinde demiş ki: bobert türk mü lan lol :Dblmiyodun şimdi öğrendin:D[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 En iyi oyuncu benim... Benden sonra JadeRuyDiaz, Cru3L, blizzard, KASIMPATI_MANYAGI, zetro, kyha, sylvanna, RuneLaFey, Silverpain, DioneysiuS (kesin yanlış yazdım nickini :-p) ve aklıma gelmeyen clanımdaki herkes.. Clanımın haricinde humanlardan kesinlikle AresMajere, :Ronin:, BuRiaL, Murtaza__, FatalBreathe ve özellikle ::FireSoul:: Orklardan kesinlikle Bobert.. İstediği kadar üçüncü parti program kullansın. Debuffer'lerin kime malice-torment attıklarını kesinlikle çok çok iyi takip ediyor ve ne zaman humanlara ks yapacağını çok iyi biliyor. Ayrıca ne zaman town çekeceğinide çok iyi biliyor... Cz'deki 1 numaralı kuralda etraftyaki holy'lerin kime malice-torment attığını takip etmek bence...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar