Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yok lan ne dupe u hayatta yapmam öyle bişey(bulsam yapıcamda). belki biraz sıkmış olabilirim o shardlar +8 diildir belki shard bile diildir. [Bu mesaj Hasanmezarci tarafından 03 Şubat 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Hasanmezarci, 03 Şubat 2005 13:48 tarihinde demiş ki: yok lan ne dupe u hayatta yapmam öyle bişey(bulsam yapıcamda). belki biraz sıkmış olabilirim o shardlar +8 diildir belki shard bile diildir. [Bu mesaj Hasanmezarci tarafından 03 Şubat 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] ben sana yapıyon dmeedim adamda kiler +8 se dedim birde shgard bile değildir belki lol :D ARES de commander var kimse sewmiyor elemanı ama üstü başı çok sağlam +7 chitin shell set,+8 bardish+7/raptor + sını bilmiyom birde uniqe gigantic axe var elinde TÜRK dür kendileri ama herhangi bir şey sormak için yanına gittiğinzde yarım yamalak ingilizcesiyle konuşmaya çalışır sizle :rock:[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zero5 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 var mı daha bilinen ? :O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 heheh humanlarin adamlari bu kdrcik sayilimi..[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zero5 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 valla en iyi turkler bunlar:) bak sende orclardan cıktın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ares te commander aslında ii adamdır.sex machines klan liderinden bahsedion di mi. kimse sevmio diil de sewmeyeni cok var o da neden oldu,adamlar birden cıktılar piyasaya pelerini flam koydular sırtlarına.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 janderde orclarda gurur kaynağımız :P ulan lag yaktın char ımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 :D noldu charina :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zero5 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 commander iyidir evet..DRJ-47- benim bildigim turk aresde yalniz onlar ortalikta yoklar ve bomba bi haber adonis te Neo da turkmus bir arkadasimdan ogrendim.ama pm surekli block oldugu icin konusamadim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 lagdan xp kasamıyorumki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 doru neo da turktur :) belki burda denk gelirsin de konusursun.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zero5 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 aslında bu gibi adamların forumlarda bize yardımcı olması lazım ben bildiklerine inanmıyorum bu kötü.yasim 16 hic usenmedim adamlari arastirdim onlarda biraz bize yardimci olsunlar mesela neo yla tanismak isterim adam deli kesiyor:) gurur verici bence bir suru iyi oyuncu var turk hepsinden birseyler kapmak lazim degil mi ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 doru soluorsn bak ben de kac yasına geldm buralara ugruorm ishten wakit buldukca.alahtan bu ara isim internette gecio da bu kadar ugruorm ve olabildiince yardım etmek istiorm. merak etme istediin yardımı bu forum topiclernde bulablrsn[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoZeb Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sen oyununu oyna o seni bulur merak etme ;) evet bayagi iyi turk oyuncular var guzel bu afferin sana iyi arastirma yapmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yaw susun konuşturmayın jander_sunstar ı :) bi başlayacak susmayacak :) dimi jander?? evet cidden jander gurur kaynağımız.adam o kadar uğraştı oyunu çözdü helal olsun adama.onuda yazın bakim listeye..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zero5 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 evet o da cok iyi kabul ediyorum ama benim ilgimi assaianlar cekiyor :) dogru degil mi ama ? bu oyun assiaanlar uzerine kurulmus gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Eee şey.. Ihhhmm ben de iyiyim. :( Muhahah yok yok, level 51 şu an. Gümbür gümbür geliyom... Daha önce de söledim. en az level 65'e kadar kasıcam! Her türlü manevi desteğe açığım :)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 murtaza kardesh sen aslansın kaplansın yaparsın hemen die de manewi destek werebilio muyuz ona gore wereblirm manewi.bashka manewi werebliceimiz warsa sole onda da yardımcı olablirz :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 he he Saol valla. Bu bile yeterli. Yalnız orc diilim Human'ım. Tekrar düşünün :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 taam ishte abbyse gelirm ole wuruo tribi yaparm sen kesersin sonra orda yazarm shout seklinde aslanım bee yaparsın edersin kesseler acımaz die yerde yatarkene :D[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hülen destek verin dedik, çocuk kandırın demedik ki :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 olur mu canm biraz gaz pompalıcan ki yol alacak.yoksa yawash gider.ben doldururum oktan 198 inden ;)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 mrproblem saol kardeşim benim:) Aynı şeyler senin içinde geçerli hemde 2 kat olarak;) başka bölümlere bakmaktan buray a bakamdım bi süre geç gördüm o yüzden. Tekrar saol. Hala taximde içices unutma :Pp[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yaw biz dun aksam ictik isin yoksa gel bu aksam da bizde icicez.sen haftasonu bi zaman sole o zaman da icerz. yaw alkolik diilm sadee bole denk geldi :D[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hişşş.. Bensiz toplanan aşağıdakiler gibi olsun.. :tebrikz:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar