Zero5 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ilginc bir konu baslatayim dedim bildiginiz en iyi turk oyuncular kimler KO serverlarındaki bir oylama yapalim dedim bende isim listeleri mevcut.Oyunun ana sitesindede bole bir anket var bizde turkler arasinda yapabilirz diye dusundum.yalniz bu degerlendirmeleri cok iyi oynamalarina levellerine ve karakterlerine gore sıralandıralım.Admin eger isterse ben iyi oyuncuların listelerini KO server larına göre verebilirim.simdilik elimdeki listede ADONİS-ARES-DİEZ-xiegnon var .. bu listeyi beraaber olusturmak istiyorum bildiginiz turk oyuncularin isimlerini human ve orc fark etmez yazarsaniz sevinirim.. hos bir anket olabilir.. :) NOT : lutfen leveli yuksek iyi oynuyan karakterli adamlar arasından secelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bildiim iyi oyuncu mesela serdar war steelBB. Oyunda dierlerinin ne kadar ii oldugunu tam bilmem ama benm bahsettigim insan olmak adam olmak bab-ında iilik.Level olarak belki ii olmayabilir ole 60larda falan diildi ama insan olaraklık namına cok iidirçbenm burdan tanıdıgım insanlar arasında onu favori gosteririm.ii diye sormushsun ahanda sana ii biri![signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoZeb Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 guzel bir arastırma olabilir.isimleri yaz oylayalim bence bakalim kimleri biliyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 eskiden bendim bırakmadan önce.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe :rock:PHOENIX SUNS:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zero5 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sanırım burdaki arkadaslar daha cok ares diez ve xiegnon dan o zaman ordaki charlardan isimler verelim stelbb hangi server dan ..? assaian mı rouge mu ? ben size asagida sadece diez e ait bir isim listesi veryeim humanlardan oylayalim sonra diger server lara ait listeleri verebilirim. ornegin Adoniste cok kaliteli turk ardaslar var oyunun en iyi assainları var ama kimse onların turk oldugunu bilmiyor kendileri bile :) diez humans best turks. :)) Anthro : new order -mage Zorenna : new order -assaian Sexxy : new order - warrior-atack taurus : new order - warrior aith : new order - warrior marlboro : Eternity - assaian priest : Eternity - cleric taytay : Furry - warrior zebani : Furry - assaian Caesar : Furry - Assaian yeek : Furry - mage prograsive: Furry - assaian bu human ların diez deki en iyi 3 clanının Turk arkadaslari bu arkdaslar isimlerini formlara yazdıgımı bile bilmiyor :) simdilik diez human lar.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 walla level 5x bi diez roc arkadas war Rouge sıff dex kasmıs cok ii vuruor saglamdir yani nick i Honda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 taurus benim arktır iyi oyuncu bilmyorum zebani değilde lans vardı bi aralar bizim clanın lideri one clanı ahaha çok güzeldi bütün harpy slotları bizimdi d1 d2 çok süperdi taytayda bizim clandaydı yeekde zeboda[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC [Bu mesaj Gladros tarafından 03 Şubat 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zero5 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 onu hic duymadim honda hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zero5 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arkadaslar unuttum LANS da var ama o yeni server dada var sanirim her iki taraftada oynuyor ilginc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bide prograssive ilk chitin shell giyen human assassindi dimi bi onda görmüştüm estlandda[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC [Bu mesaj Gladros tarafından 03 Şubat 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zero5 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sizin aklınıza gelen iyi oyuncular varsa diezde simdilik arastirma bu yonde yazalim lutfen :) az sonra yeni server azzz sonra:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ne yeni serverı xig mi?[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC [Bu mesaj Gladros tarafından 03 Şubat 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 aresten SteelBrightBlade-warrior Iso-assasin Genkku(bu eleman multiuserlı kullanıodu char ını bir de turk war kullanan :)-assasin[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 vay mehmet listenin 1. sirasinda :D anthropotheist :D[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zero5 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ares,diez,xiegnon listesi cıkaralım o zaman toplu halde :) kazanan arkdaslara plaket veririz :) guzel bir anket olabilir. oyunun sitesinde böle birsey var biz neden yapmıyalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zero5 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bence diez in en iyi oyuncuları bunlar benim gördügüm türk arkdaslardan;) ve humanlardan ..diger server lardada belirliyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 benden de sarap canaa birincilere hedaye[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ares: Darkness (lvl 61 rogue) bence oyundaki en iyi assasin 130 bin np var. Holyghost (lvl 62 battle priest) calawera ( lvl 61 rogue) bir de ben vardım ama bıraktım maalesef lvl 60 iken.[signature][hline]Lanfear lvl6x priest / ares server clan: annihilation ==> pressOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lady81 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 mrproblem de ii oynuyor ama sizin kadar degil leveli sizden dusuk oldugundan.O da bir level alabilse onu da ekleyin listeye diyecegimde daha bir kac level yol kat etmesi lazım sizin seviyenize gelebilmesi icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zero5 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 mr problem hangi server dan burda amac zaten iyi oynuyan turkleri belirlemek malesefki bende listede degilim :) sadece diez listesi verdim benim gördügüm oyunu iyi bilen ve oynuyan turklerden olusan bir liste bunun birde orc tarafı var scarface tank aspava diez deki ornekler simdi ben human sectim diye iyi oynuyan orc arkdasları unutmayalım bu arastıırma sadece dieze ozelde degil :) ARES xiegnon da var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bak ya lady nasıl da koyuyo elestirisini hemen.Arkadashm beni eklemeyn o listeye.Benm daha levelim dusuk o soylediklerinize gore.Oyle en iiler klasmanına daha yolum war dedii gibi ladynin de.Aresteym ben bu arada altta yazdıgı uzere[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben söyliim size diezdeki türkü , orclardan bu adam. TheUnholy adam olayı bitirmiş ben böyle birşey görmedim dual shard +8 elementallı +6/10 chitin shell ve allah bilir neler neler. alçakgönüllügüme verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Hasanmezarci, 03 Şubat 2005 13:36 tarihinde demiş ki: Ben söyliim size diezdeki türkü , orclardan bu adam. TheUnholy adam olayı bitirmiş ben böyle birşey görmedim dual shard +8 elementallı +6/10 chitin shell ve allah bilir neler neler. alçakgönüllügüme verin. Desene adam buram buram dupe kokuyo :D :D :D[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Aresde ben değilim ama olucam az kaldı :D:D:D[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zero5 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 evet o ardasda listede zaten zaten diez ve ares te her iki ırktada cok iyi oynuyan ve yuksek level turk ardaslar var bu gurur verici ama sanirim burda bizimle paylasmiyorlar bilgilerini gibime geliyor belki bu formu bilmiyorlardır.degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar