xpqalper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 merhaba ben yeni geldim..bye Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hoşgeldin bye..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 huh ?[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 dur asl sormaktım neyse hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
uncla Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hoşigeldin :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.