Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erik Kafalı Şahsiyet

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
d3jA_wU, 28 Haziran 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
Araba2000 sen ölümü basit birşey sanıyorsun heralde?sayfalardır öldürün asın kesin diyorsun anlamadım gitti.Senin o öldürdüğün insan, senin benim gibi bir insan duyguları düşünceleri beklentileri olan bir insan.Hiç kimse erik çalarak zengin olmaz merak etme çocuk isterse ağaçtaki bütün yaprakları yesin hiç bir zaman cezası ölüm değildir.Bi kere daha reşit olmamış bir çocuktan bahsediyoruz yahu! Daha da önemlisi o öldürdüğün insanın annesi babası kardeşleri arkadaşları nolacak? benim seni bu düşüncenden dolayı çekip vurmam ne kadar saçmaysa senin savunduğun görüş de saçma arkadaş! Bir o çocukların niyetini düşün, kendini onların yerine koy da iyice bi düşün.Ölüm filmlerde veya oyunlarda gördüğün gibi değil...

bi post da bi arkadas hırsızlar toplumun tum degerlerini caliyor yok edşyor demişti ama sen bunu anliya bilsen bunu demezdin işte . herkez olayi erik calmaya bagliyo olay oyle deil . olay su 3-4 tane hırsız yaşli bi adama ait bir ka. sey calmiş . adamda hırsızlari gorup peşine dusmus ve birini vurmus olay bu . nie adami cocuk kaitşli yapiyosunuzki . adam bi hırsızı vurmus bence helal olsun[signature][hline]asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 28 Haziran 2005 07:23 tarihinde demiş ki:
said:
d3jA_wU, 28 Haziran 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
Araba2000 sen ölümü basit birşey sanıyorsun heralde?sayfalardır öldürün asın kesin diyorsun anlamadım gitti.Senin o öldürdüğün insan, senin benim gibi bir insan duyguları düşünceleri beklentileri olan bir insan.Hiç kimse erik çalarak zengin olmaz merak etme çocuk isterse ağaçtaki bütün yaprakları yesin hiç bir zaman cezası ölüm değildir.Bi kere daha reşit olmamış bir çocuktan bahsediyoruz yahu! Daha da önemlisi o öldürdüğün insanın annesi babası kardeşleri arkadaşları nolacak? benim seni bu düşüncenden dolayı çekip vurmam ne kadar saçmaysa senin savunduğun görüş de saçma arkadaş! Bir o çocukların niyetini düşün, kendini onların yerine koy da iyice bi düşün.Ölüm filmlerde veya oyunlarda gördüğün gibi değil...

adın l33t th3 h4xX0r olmasa seni ciddiye alabilirdim...

Bu account u 3 sene önce falan almışım o zamanlar böyle nickleri daha çok seviyordum şimdi ben de hoşnuut değilim nickin bu halinden ama bu neden benim görüşlerimi ciddiye almamanı gerektiryor pek anlayamadım doğrusu?
önemli olan nicki mi yazımı ?
neyse..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Araba200, 28 Haziran 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
ben geyiq yapmiyordum gercekerli konusoyrdum nese kapatalim konuyu benim tek sozom var hırsılıgın cezasi olumdur . bu kadar işte

Allah yolunu Arabistan'a düşürür de orda aç sefil kalır ekmek çalarsın da elini keserler inşallah

amin[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe

[Bu mesaj Kreese tarafından 29 Haziran 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Orası monarşik bir ülke.
Şeriat yok el kesme de yok. Oldukça modern bir ülke..

edit: şeriat kuralları temel alınıyor fakat irandaki gibi değil .. örneğin insanlar mini etkle geziyor. Ama şeriat kuralları temel alınırkende hukuk sisteminde el kafa kesme yok biliyorum..
edit 2: dayanamadım baktım kafa kesme olayı olmuş bi tane yıllar önce.. demek ki neymiş? emin olmadan sazanlık yapmıcakmışız..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 29 Haziran 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kreese, 29 Haziran 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
said:
Araba200, 28 Haziran 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
ben geyiq yapmiyordum gercekerli konusoyrdum nese kapatalim konuyu benim tek sozom var hırsılıgın cezasi olumdur . bu kadar işte

Allah yolunu Arabistan'a düşürür de orda aç sefil kalır ekmek çalarsın da elini keserler inşallah

amin

hırsızlık yapmadim yapmamda yaparsamda cezasina katlanirim ne olursa olsun .[signature][hline]asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

said:
potatiumk, 29 Haziran 2005 01:14 tarihinde demiş ki:
aramızda birkaç tane neo-nazi görür gibi oldum. hepsine allah insanlık versin.

arakdasim neo -nazi le ne ilgisi var biz burda sunu tartişiyorun ben diorumki suclular cezasini cegecek bazi arkadaslar onlarda hırsız cezalndirilamz dio. olay bu[signature][hline]asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Araba200, 29 Haziran 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
ya ne yapcaksin bidehırsızlık yapti die adama hapisanede yatacak yer yemek mi vereceksin . olmek istemiyosa yapmiycak hırsızlık . hırsızlık yapmadan yaşiyamiyomu bu vatandaş

biriniz bunu dezenfekte edebilir mi???[signature][hline]-Goddamn it Leeroy, u r stupid as hell
-At least I ain't chicken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...