Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erik Kafalı Şahsiyet

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
Araba200, 27 Haziran 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
orda ben olsam bide amcaya madalya takardim bugun erik calan yarin neler yapar aha işte bole hortumcu filan olurlar .senın neyine agaca cıkıp erik calmak hiç mi omurunde erik gormedin . orda amca cimrilik yapmamiş cocukjlar gorkusuzluk yapmiş. ayip bişi ya sen adamın emgini nasil yok rmeye calişirsin belki o amca losemı hasta si kızının amaleliyat parasini o agactan kazandigi erikleri satip cıkartcakti . yani olabilir bişi on yargili dawranmayin ayip bişi

kızı lösemi hastası olan bi insan çocuklara el bile kaldırmaz..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 27 Haziran 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
said:
Zopik, 27 Haziran 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
walla ne sandığını bilmiyorum ama sevdiği birini kaybetmek gibi bir şeyi yaşamamış sanırım. umarım başına gelir demek geçiyor içimden ama birinin ölmesi, onu kaybetmek oyuncağının kırılması, çalınması gibi birşey de değil ki ...

kucuk kardesini trafik kazasında kaybetmek sayılmıosa yaşamadım.... simdi dersin o zaman anlşarsın hıyarın biri ezdiyse vb diye o yuzdende simdiden cevap veriym.... alköllü bi malın alıp ezmesi ayrı bi şey... senin eger alirsan (adam saykoysa vb) sahibinin sana istedigi seyi yapıcak olmasını kabulleniosan ve adamda saykonun biriyse ve seni olduruosa bunu hak etmiş sayılrısın cunku bunu baştan kabul etmişssindir...

//edit: zopik keske birilerini vursaymıssın dunya bi kımıl zararlısından daha kurtulurdu... (tabi bu bahsettigim vurdugun kişi degil sen hapse girince senden kurtulmamız olucaktı her ne kadar bu hukuk sistemiyle biraz zor ama) ayrıca zopik bu benim dusuncem saykoysam saykoyum malsam malım dingilsem dingilim seni ilgilendiriomu? sorularının cevaplarına gelinmce ne melek oldugumu iddia ettim nede hiç bi zaman hiç bi halt etmedigimi... ama hayyatta yaptıgım hiç bi halt tada gidip bir insanı peşimden koşturacak bir şey yapmadım...

geleceğini düşleyip mutlu olan, sokakta hergün arkadaşlarıyla oyun oynayan , okulunu seven mutlu bir çocuk
gelecekte güzel bir evlilik yapacak , iyi çocukları olacak , kitap okuyacak hatta eğlenecek

ama olamaz bu erik çalmış haketmiyo bu hayatı tutun gebertelim köpeği!!

bence bir insan öldüğünde sadece o ölmüyor;
en kötüsü en fecisi de geleceği ölüyor

geleceği kötü biri olarak gören biri ancak senin gibi bir mantığa sahip olabilir[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

kreese 1 gelecekle ilgili tutumumun veya dusuncelerim seni hiç ilgilendirmez... hem o cocugun iyi biri odlugunu nerden biliosun belki okulun serserisi gelecekti kap kaççı vb olacak? tabi, müneccim filansan bilemiyorum...[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki......
Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...

Sosyal ağlarda paylaş

Abi bir çocuğun öldürülmesini bu kadar saçma bir şekilde savunana daha önce rastlamamıştım daha ne diyim...

Seni de öldürelim o zaman Raistin, bu kafayla eminim toplumun o çocuktan daha zararlı bir üyesi olacaksın.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 27 Haziran 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
evet ben malım cocukların layıgını buldugunada inanıyorum (öldürmek cok uç bi nokta ama sonunda layıklarını bulmuşlar) benim bahçeme girseler vuracak olmasamda bahçede 3 tane kopek var (1 kurt kopegi, 1 kangal, 1 boxer) salarım ustlerine gorurler erigi..... ve dusuncemden vazgecmiyorum keske bi kaç kişi daha boylede yapsa .... ondan sonra erik calan bi cocuk nah goruruz....

hımm. bunlar hırsız değil, eğlence arayan çocuklar, 5-10 tane eriğin gitti diye kimseyi öldürmeye değmez.

uyarırsın giderler iyi kötü. yada güzellikle dersin; benden habersiz almayın isteyin ben size veririm ama sömürmeyin beni dersin.

çok mu zor, nedir 5-10 eriğin davasını yapmak.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 27 Haziran 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
kreese 1 gelecekle ilgili tutumumun veya dusuncelerim seni hiç ilgilendirmez... hem o cocugun iyi biri odlugunu nerden biliosun belki okulun serserisi gelecekti kap kaççı vb olacak? tabi, müneccim filansan bilemiyorum...

ya insan geleceğinin iğrenç olacağını bilse düşünse bile
hiç değilse sokağa çıkar ağaçların arasında gezerim diye mutlu olur ya

yaşamak bambaşka bişeydir
kimsenin erik için onu almaya hakkı yoktur
bir insan öldürülünce onu bekleyen 30 yıllık bir yaşam bir gelecek de ölür

belki kapkaççı olacak demek ne demek bu arada?
kapkaççı olursa tutar hapse atarız

o çocuğa hiç değilse bir geleceği yaşama hakkı verilmeli
bu hakkı dediğin gibi kötü kullanırsa zaten cezasız kalmaz
(kalırsa o bazı bozuk şeylerdendir ama burası siyaset meydanı değil ondan girmiyorum)[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

Benim düşüncem değişti şimdi tümünü okuyunca
ya siz ne kadar düşüncesizsiniz ya?
Ne demiş atalarımız 1 dolgun sert erik 1000 cana bedeldir.

Çocuklar terbiyesizlik yapmış, başkasının özel mülküne girmişler.
Haketmişler ölmeyi hakkaten, 3 5 erik çok daha değerli.
Hatta erik çalanları yakalayalım, hatta abartalım özel mülke girenleri yakalayalım olayı büyüterek. Vay a...ına godumun diyerek paraçalara ayıralım baltalarla sonra taksim meydanında asalım. Bakın bunlar veletti, 3 eriğimizi çaldılar, layıklarını buldular. Görün çocuklarınız girmesin özel mülke, erik çalmasın. Yoksa böyle olur diyelim.

1 taşta birsürü kuş vururuz:
1) O kadar emek verip yetiştirdiğimiz muhteşem eriklerimiz, kirazlarımız domateslerimiz bahçemizde kalır.
2)Dünya bu çocuklardan kurtulmuş olur, bi daha erik merik çalmazlar
3) Aileleri terbiyeyi öğrenir, 2 erik çalınca ne olcağını görürler.
4) O çocukların hayatını almanın şevkiyle egomuz okşanır, gider eriklerimizi okşar, muzumuzu bi tarafımıza sokarız.

Tek taraftan bakmayın arkadaşlar olaya.
Çıkarın at gözlüklerini[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

Sosyal ağlarda paylaş

biz paşanın bahçesine girer elma çalardık
ehehe hastasıydım o elmaların
4 tane azgın köpeği vardı bağlıyken bizi görür bağırırlardı
onlar bazen nedense ortada olmazlardı veya arka bahçede olurlardı o zaman kapardık hemen elmaları
bir defa da ayının biri biz dalıyoruz ediyoruz diye nidalarla gitmişti sonra paçayı köpeğe kaptırıyordu :)[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 27 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
Benim düşüncem değişti şimdi tümünü okuyunca
ya siz ne kadar düşüncesizsiniz ya?
Ne demiş atalarımız 1 dolgun sert erik 1000 cana bedeldir.

Çocuklar terbiyesizlik yapmış, başkasının özel mülküne girmişler.
Haketmişler ölmeyi hakkaten, 3 5 erik çok daha değerli.
Hatta erik çalanları yakalayalım, hatta abartalım özel mülke girenleri yakalayalım olayı büyüterek. Vay a...ına godumun diyerek paraçalara ayıralım baltalarla sonra taksim meydanında asalım. Bakın bunlar veletti, 3 eriğimizi çaldılar, layıklarını buldular. Görün çocuklarınız girmesin özel mülke, erik çalmasın. Yoksa böyle olur diyelim.

1 taşta birsürü kuş vururuz:
1) O kadar emek verip yetiştirdiğimiz muhteşem eriklerimiz, kirazlarımız domateslerimiz bahçemizde kalır.
2)Dünya bu çocuklardan kurtulmuş olur, bi daha erik merik çalmazlar
3) Aileleri terbiyeyi öğrenir, 2 erik çalınca ne olcağını görürler.
4) O çocukların hayatını almanın şevkiyle egomuz okşanır, gider eriklerimizi okşar, muzumuzu bi tarafımıza sokarız.

Tek taraftan bakmayın arkadaşlar olaya.
Çıkarın at gözlüklerini

zaten ben olsam kafasını gözünü yarardım da öldürmek ne yaf?
bi erik bir çocuğa değer mi;
Salih Memecan'ın bir karikatürü geldi aklıma; trafik kazası adam tüm uyarılara rağmen öküz gibi gidip binmiş arabaya bol bol içmiş;
kaza yapmış gebermiş millet arabaya bakıp bakıp ''milli servet'' diyor
altta insandan bir ok fırlamış sonunda şöyle yazıyor:
-Ülkemizde daha insan canı milli servet sayılmıyor malesef...
(yanlış anlaşılmasın adam haketmiş diyen çıkıcak da ben haketti haketmedi demiyor adamın milli servet sayılmamasından bahsediyorum, keşke babası ona örnek olsa, vatan için çalışsaydı di mi?)[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Kreese sonuçta senin kavrayamadığın şey bu bak:
Koskoca erik bu, adam büyütmüş yetiştirmiş sulamış, okşamış, yalamış.

O çocuk gelip bunu çalmaya çalışıyor.
Sen o kadar bak büyüt, elalemin veleti gelip yesin onu.
Erik bu be erik?
Yanında insan hayatı dediğin nedir?
Sen bi erik nası yetişiyor biliyormusun?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 27 Haziran 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
Yanında insan hayatı dediğin nedir?
Sen bi erik nası yetişiyor biliyormusun?

insan hayatına saygı duymayan adama zerre saygı duymam.erik tekrar büyür yetişir ölen insan erik gibi sulanınca tekrardan canlanmıyor,demekki yaşamadan anlayamıyor bazıları.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

erik te koparılınca geri gelmiyor.
Yetiştirip yetiştirip bi tarafa sokmak lazım işte.
Koleksiyon yapıp toptan tıpa niyetine kullanacaksın
Midede kaybolup gidiyor.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

ya olay 2-3 erik deil bunlar hırsuızlık yapmişve cezasini oyle yada boyle cekecek turkiyede suc lular cezalandirliyomuki bi hırsızlık yapan yok yasi uygun deil filan die serbest bırakiliyo . ortada hırsızlık var o zman bu cocukalr haed bakamsizin ananızın bacinizin cantasini heyacan hewes olsun die kapkaç etsinler sizdee amaaan ne olcak cocukale heyecan ariyo hem 2-3 milyar bişi gitti hırsızlardan degerlimi diecenız . işte diyemssnizi asla su an benimde basima ole bişi gelse ben birini deil tum o hırsızlari vururdum . ole sey mi olur sora kimse geceleri yok kapkaççi yok tinerci die sokaga bile cıkamaz oldu buna dur demek lazim . su ana kadar herkez bu amca gibi yapsaydi turkiyede suc oranlarinda %90 lık iniş olurdu bence heykeli dikilcek amca . hırsızlıkla mucadele edlim yapmayin ole 2-3 hırsızın sawunmasini yapiyosnuz[signature][hline]pejo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 27 Haziran 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
erik te koparılınca geri gelmiyor.
Yetiştirip yetiştirip bi tarafa sokmak lazım işte.
Koleksiyon yapıp toptan tıpa niyetine kullanacaksın
Midede kaybolup gidiyor.

e ben ne diyorum
cezasız kalmasın
ama ceza öldürmek olmasın[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Araba200, 27 Haziran 2005 21:12 tarihinde demiş ki:
ya olay 2-3 erik deil bunlar hırsuızlık yapmişve cezasini oyle yada boyle cekecek turkiyede suc lular cezalandirliyomuki bi hırsızlık yapan yok yasi uygun deil filan die serbest bırakiliyo . ortada hırsızlık var o zman bu cocukalr haed bakamsizin ananızın bacinizin cantasini heyacan hewes olsun die kapkaç etsinler sizdee amaaan ne olcak cocukale heyecan ariyo hem 2-3 milyar bişi gitti hırsızlardan degerlimi diecenız . işte diyemssnizi asla su an benimde basima ole bişi gelse ben birini deil tum o hırsızlari vururdum . ole sey mi olur sora kimse geceleri yok kapkaççi yok tinerci die sokaga bile cıkamaz oldu buna dur demek lazim . su ana kadar herkez bu amca gibi yapsaydi turkiyede suc oranlarinda %90 lık iniş olurdu bence heykeli dikilcek amca . hırsızlıkla mucadele edlim yapmayin ole 2-3 hırsızın sawunmasini yapiyosnuz

mantaliteye bak, çalınan 2 3 erikle milyarları bir tutuyorsun. O zaman herkes eline silah alsın. Teksastaymışız gibi birbirimizi vuralım. Kimse kalmasın.
Osman benim lolipopumu çaldı çıkar vur silahla. Oldu ya? Vurmazsan tepemize binerler. Hem onları vurdukça hem bonus verirler hem suçlu kalmaz.

Biz burda hırsızları savunuyoruz de mi? 2 3 çocuk almış 3 5 erik, vurmak lazım hemen. Ne kadar dar görüşlüsün sen ya? Ayrıca kapkaçı vs yi önlemek için düzgün bir güvenlik kontrol sistemi lazım.

Sen git takıl 1800 lerin teksasında, zaman makinesi olsa da gidebilsen keşke. Red kitle artık soyguncu yakalayıp vurursun öldürürsün suçlu kalmayıncaya kadar.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...