Raistin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 zopik beni benden alıyorsun... başka ne diyim...[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Raistin, iyi güzel ben almama ama verince yerim diyosun. Kısacası kendinle çelişiyosun. İkincisi daha çocuk yaştasın, ona vereceğim de, çok uç ve yanlış bi düşüncen var, bence 3 köpeğe güvenip fazla açılma, yarın öbür gün darbeyi hiç beklemediğin yerden alırsın, o zaman anlarsın ne kadar yanlış düşündüğünü[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Raistin, 27 Haziran 2005 19:27 tarihinde demiş ki: zopik beni benden alıyorsun... başka ne diyim... başka birşey demene gerek yokta yapabileceğin birşey var. sıkıyorsa tabi. hadi kalk yakınsa evladı öldürülen ailenin yanına gidelim, onları gör ve sonrasında bu yorumları yap.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya raistin popularite mi yapmaya çalışıyorsun? ne yani bu lafları ancak 9 10 yaşındaki böyle garip garip triplere giren cocuklar der be. Sen ölmeyi bayılma sanıyosun herhalde.[signature][hline]
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 asteroth kendimle çelişmiyorum... ben almam gidip alinda demem (erik, ,ncir mısır vb fark etmez) ancak arkadaşalra almayın dedigimdede alırlarsa abi al sende ye senin icinde aldik dediklerinde kabalik yapip ben yemem demem... cok tesekkurler ama keske koparmasaydınız der yerim.. eger nazik olmak kendimle çelişmeyi getiriryorsa sanırım bunuda kabullenebilirim.... (ve lütfen sırf bana takılıp konuyu degistirmeyin cok guzel yorumlar gelio [arada bazı curukler cıksada] kitlensin istemiyorum topic) simdiden saolun //edit: zopik: onalr eger evlatlarina bir yerden mal calmamayı bile ogretememislerse beni baglamaz istanbulda olsak zevkle giderdim erutan: ölmeyi bayılma sanmıyorum ama oldursunlerde demiyorum sadece sonuc oalrka layıgını bulmuş diorum (sadece dovulmus veya kosturulmus olsalarda aynı seyi derdim) ... ayrica ölümü bayılma filanda sanmıyorum ama seni mutlu edecekse oyle sandıgımıda dusunebilirsin... [signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... [Bu mesaj Raistin tarafından 27 Haziran 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 walla ne sandığını bilmiyorum ama sevdiği birini kaybetmek gibi bir şeyi yaşamamış sanırım. umarım başına gelir demek geçiyor içimden ama birinin ölmesi, onu kaybetmek oyuncağının kırılması, çalınması gibi birşey de değil ki ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Jester Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ceza vermek başka bişey... ÖLDÜRMEK başka bişey..... öldürmek kelimesinin anlamından haberdar mısın sen?[signature][hline]"And how I lust for the dance and the fire, deep of the nectarine sunset to drink Spill me the wind and its fire, to steal of the colors I'm the moonshield..." In Flames - Moonshield
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Sahte Kelim mutluyum.[signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Haziran 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Raistin, 27 Haziran 2005 19:29 tarihinde demiş ki: asteroth kendimle çelişmiyorum... ben almam gidip alinda demem (erik, ,ncir mısır vb fark etmez) ancak arkadaşalra almayın dedigimdede alırlarsa abi al sende ye senin icinde aldik dediklerinde kabalik yapip ben yemem demem... cok tesekkurler ama keske koparmasaydınız der yerim.. eger nazik olmak kendimle çelişmeyi getiriryorsa sanırım bunuda kabullenebilirim.... (ve lütfen sırf bana takılıp konuyu degistirmeyin cok guzel yorumlar gelio [arada bazı curukler cıksada] kitlensin istemiyorum topic) simdiden saolun //edit: zopik: onalr eger evlatlarina bir yerden mal calmamayı bile ogretememislerse beni baglamaz istanbulda olsak zevkle giderdim erutan: ölmeyi bayılma sanmıyorum ama oldursunlerde demiyorum sadece sonuc oalrka layıgını bulmuş diorum (sadece dovulmus veya kosturulmus olsalarda aynı seyi derdim) ... ayrica ölümü bayılma filanda sanmıyorum ama seni mutlu edecekse oyle sandıgımıda dusunebilirsin... harbiden gerzeksin sen ya. neymiş mal çalmamayı öğretememekmiş. kendi yediğin hatları düşün ulan! melek misin?! hiç bi bok yemedin mi bu güne kadar?! seni neden vurmadılar şimdiye kadar? senin gibi dingiller çıkmıyor neyseki karşıma. yoksa şimdiye kadar bende çoktan vurmuş olurdum bir kaç kişiyi. edit : adı üstünde çocuk!. dayak atarsın hatta ağzı burnu kanar ama öldürmezsin. kızarsın tehdit edersin kekeme olur sünepe olur psikolojisi bozulur korkağın teki olur ama çocuktur o nihayetinde! birileri zamanın birinde elledide sen de ondan mı böyle oldun nedir!![signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 27 Haziran 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Zopik, 27 Haziran 2005 19:30 tarihinde demiş ki: walla ne sandığını bilmiyorum ama sevdiği birini kaybetmek gibi bir şeyi yaşamamış sanırım. umarım başına gelir demek geçiyor içimden ama birinin ölmesi, onu kaybetmek oyuncağının kırılması, çalınması gibi birşey de değil ki ... kucuk kardesini trafik kazasında kaybetmek sayılmıosa yaşamadım.... simdi dersin o zaman anlşarsın hıyarın biri ezdiyse vb diye o yuzdende simdiden cevap veriym.... alköllü bi malın alıp ezmesi ayrı bi şey... senin eger alirsan (adam saykoysa vb) sahibinin sana istedigi seyi yapıcak olmasını kabulleniosan ve adamda saykonun biriyse ve seni olduruosa bunu hak etmiş sayılrısın cunku bunu baştan kabul etmişssindir... //edit: zopik keske birilerini vursaymıssın dunya bi kımıl zararlısından daha kurtulurdu... (tabi bu bahsettigim vurdugun kişi degil sen hapse girince senden kurtulmamız olucaktı her ne kadar bu hukuk sistemiyle biraz zor ama) ayrıca zopik bu benim dusuncem saykoysam saykoyum malsam malım dingilsem dingilim seni ilgilendiriomu? sorularının cevaplarına gelinmce ne melek oldugumu iddia ettim nede hiç bi zaman hiç bi halt etmedigimi... ama hayyatta yaptıgım hiç bi halt tada gidip bir insanı peşimden koşturacak bir şey yapmadım...[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... [Bu mesaj Raistin tarafından 27 Haziran 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Raistin, 27 Haziran 2005 19:29 tarihinde demiş ki: asteroth kendimle çelişmiyorum... ben almam gidip alinda demem (erik, ,ncir mısır vb fark etmez) ancak arkadaşalra almayın dedigimdede alırlarsa abi al sende ye senin icinde aldik dediklerinde kabalik yapip ben yemem demem... cok tesekkurler ama keske koparmasaydınız der yerim.. eger nazik olmak kendimle çelişmeyi getiriryorsa sanırım bunuda kabullenebilirim.... onalr eger evlatlarina bir yerden mal calmamayı bile ogretememislerse Senin ailen sana öğretememiş ki çalmanın ne olduğunu daha sen onlardan bekliyosun öğretmelerini... Önünde arkadaşların "çalacak" erikleri, sana verdiklerinde yemeyince sen "kabalık" yapmış olacaksın... Hakkaten garip bi mantık, ama dediğim gibi, çok çok yanlış düşünüyosun, bazı şeylerin kafanda oturması lazım... Çocukluğuna veriyorum, umarım ilerde söylediklerinin saçmalığının utanarak farkına varırsın...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bu şey Çalmam ama haram maldan pis otlanırım gibi bişey :)[signature][hline]
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya bırak şimdide ben yaşadım bunları geçtim ayağına mı yatıyorsun. eziklik en üst seviyede karizma cool, kendini bilen insan triplerindesin. şimdi sen kardeşini ezen gerzeğe de hak veriyorsundur alkollüydü olabilirdi normaldir gibisinden ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 erutan hakı olmandan nefret ediyorum :P ama en azından ben kovalanacak bir şey yapmıorum adamlar gelip beni kovalamaya/vurmaya(!) calısmıoalr... salak arklarımı kovalamaya/vurmaya(!) calısıolar.... //edit: eger o alköllü adama hak veriyor olsaydım suan burda olmaz ve bende birilerini ezio olurdum merak etme... hem sen o mesajı bi daha oklu orada anlatılmak istenenei anlamdıysan banada bok atmayı kes.[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... [Bu mesaj Raistin tarafından 27 Haziran 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 anlatmak istediğin birşey yok senin. sen diyorsun ki iyi olmuş gebermiş gitmişler. fakat kafanın basmadığı şu ki bunlar çocuk. erik çalmayı meslek edinmiş hırsız değil. aslında anlamını çok iyi biliyorsun ikisinin. farkınıda öyle ama işine gelmeyen sensin sanırım. yazıklarımda bok atmak değil. birebir doğru şeyler. alındıysan kusura bakma![signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Şadap cast şadap şadap :>[signature][hline]
Apache Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 iki üç erik için adam öldürülüyorsa birde çıkıp biri bunu destekliyorsa allah iflah islah etsin,yaşaması lazım heralde anlaması için.[signature][hline]shinsetsu desu..
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hayır bi de 4 kovan boş bulunmuş. Medya abartmış cidden bence.. Kesin çocuklar gulliver cüceler ülkesinde adlı kitabı okuyup adamı bi güzel bağladılar.. sonra da tecavüz ettiler. hani 1 kovan da değil 4 kovan. adamın amacı vurmak belli..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 27 Haziran 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben 1 adma öldürülmesini degil cocukların bir sekilde cezalandırılmasını destekliyorum (fazla aşırıya kaçmamaya ragmen olabileke en agır şekilde).... 2 aranızda kaçınız gidip bir agaci kendiniz büyüttünüz baktınız? kaçınız ondan erik çalındıgını gordude senirlenmedi? bunu yapan bi abimiz varsa soylesin kolseiyim...[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Sen kaç tane çocuk büyüttün bugüne kadar da bi ağaçla karşılaştırabiliyosun onun hayatının değerini?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 (bkz: cuk)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 orda ben olsam bide amcaya madalya takardim bugun erik calan yarin neler yapar aha işte bole hortumcu filan olurlar .senın neyine agaca cıkıp erik calmak hiç mi omurunde erik gormedin . orda amca cimrilik yapmamiş cocukjlar gorkusuzluk yapmiş. ayip bişi ya sen adamın emgini nasil yok rmeye calişirsin belki o amca losemı hasta si kızının amaleliyat parasini o agactan kazandigi erikleri satip cıkartcakti . yani olabilir bişi on yargili dawranmayin ayip bişi[signature][hline]pejo
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 asteroth, sen 2 ci maddeye takılıp kalmışssın bide bi zahmet 1 ide okusan... pfff anlatamamışım galiba...[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Çocuğun kıçına kızılcık sopayla vurmak cezalandırmaktır. 4 kurşunla öldürmek hayvanlıktır. Ve sen bu hayvanlığı savunuyosun. Hala ne takılıp kalmasından bahsediyosun?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Apache Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 burada ufak birşeylerden bahsetmiyoruz çocuğu öldürmüş adam öldürmüş yani dahası yok.hiçbiriniz küçükken ağaca dalmadınızmı ya ben bu yaşıma geldim hala görünce çıkar alırım bir kaç tane göz hakkı abartsa bile üstüste ateş edip öldürecek birşey yapmamış orada çocuklar,bu duygusuz yorumları kınıyorum.[signature][hline]shinsetsu desu..
Öne çıkan mesajlar