Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parklarda sevişen çiftler

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
MartinLGore, 26 Haziran 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
Ayrıca sizin hakkınızsa sevişmek, cık cık yapmalarıda onların hakkı, laf sokma da onların hakkı, seninde bunları yapanlara kıl olma hakkın var.. Herkesin hakkı var ne güzel hak içinde yaşıyoruz..

O özgürlük falan olmuyor.. Gidip laf sokarsan o öküzlük olur işte.. Cevabını da fena şekilde alırsın.. Şahsen bana öyle laf sokan, engellemeye çalışan olursa cevabını fena şekilde alır..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural, 26 Haziran 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
insanları kontrol altında tutmaya çok meraklısın sanıırım.

bumu senin özgürlük anlayışın?
sadece kendini düşünerek insanların sana göre hareket etmesimi?
faşizme kadar gider bu...

o zaman sende yatakta sevişme?ben senin yatakta seviştiğini düşünününce rahatsız oluyorum buda benim hakkım?
masturbasyon die bişey var dimi?
amacı ne acaba masturbasyonun...
senin için amacına ulaşamadığı kesin.
denemeye devam et amacına ulaştığı zaman insanların sokakta yaptıkları seni rahatsız etmicektir emin ol..etse bile daha farklı konuşucağına eminim.
deavm et masturbasyona ..shul shul...
Valla varya senin yerinde olsam kendimi daha iyi savunurdum. Hatta bak :

"Martin sende o parkta yürümek zorunda değilsin, yürüceksen bile bakmak zorunda değilsin. Ha çok mu rahatsız ediyor gider şikayet edersin burada bik bik yapmassın.."

küçük bir kuple sundum sana gerisini sen getir..

Yoksa sende evinde sevişme gibi saçma savunmalarla gelme bana.
Biz görünen bişiden bahsediyoruz.. Oyle bir örnek verilmez..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 26 Haziran 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 26 Haziran 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
said:
Natural, 26 Haziran 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
''kendisi sap olduğu için,içindeki bastırılmış abazanlık duygusunu,dışarda ''aktif'' sevişgenlik görteren çiftlerden çıkaran insan modeli'nin forumlara yansıması''
diyorum topiği açan arkadaşa.

noktalıyıcı cümlede bu olsa gerek.

abazanlıkla saplık farklıdır
abazan bi kız onla çıkmak istese oracıkta yer
bana geçenlerde benle çıkar mısın diye bi aracı yoluyla güzel bir kızdan teklif gelmişti,benim direk gözüm korktu tabii kaçarcasına kısık sesle bir ''hayır'' ve arkana bakmadan koş
halbuki o gün hep o kızın peşinden koşmuş artistik bile yapmıştım...

şimdi bu saplık mı yoksa daha da mı beteri?[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

antalya akm direk bu amaca uygun bi mekan.biz acık havada muzik yapmaya gidioz.millet acık havayı baska amacla kullanıo.hatta gelip yanımıza oturup utanmadan ask sarkısı falan istiolar(bu arada biz klasik calıoruzz)öldurelim bu tipleri bende kurtulayım,cayır cimende kurtulsun!!!
Sosyal ağlarda paylaş

isteyen sevişir kimse de karışamaz.ha ama çok ulu orta bi yerde zaten birbirini seven iki kişi birbirlerini mahcup etmemek için fazla ileri gitmez.
bunlar gerekli ve doğal şeyler olucak tabi.çok ileri de gidilmediği sürece gayet normal.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

NMN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 26 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
ya gidip bodrumdaki köpük partilerinde istediğin gibi seviş, kimin ne yaptığı belli değil zaten

ama halka açık en azından her tip insanın buluncağı bir mekanda yapılmaz, çocuğu vardır yaşlısı vardır, sapığı vardır, dedesi vardır; mekan boşsa zaten sorun değil.

rahatsız olurum benimde canım ister

biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar.

Rahatsız olurum benimde canım ister ne demek be? Banane beni ilgilendirmez ki senin canının ne istediği? Umrumda olmaz..

Çocuk bi çifti yiyişirken görünce noluyor psikolojisimi bozuluyor..? Ya da bi amca görünce noluyor saygısızlık mı oluyor? Haa yobaz takkeli amcalardan bahsediyorsan o ayrı "cık cık günah yapmayın etmeyin" gibisinden konuşur.. Ki gene umrumda olmaz.. Bu kadar basit..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 26 Haziran 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
O özgürlük falan olmuyor.. Gidip laf sokarsan o öküzlük olur işte.. Cevabını da fena şekilde alırsın.. Şahsen bana öyle laf sokan, engellemeye çalışan olursa cevabını fena şekilde alır..

Niye abi tamam cevabını alır almaz o önemli değil ama sana istediği lafııda sokar. Sen o adamın göz zevkini bozuyosan, adamda sana laf sokar. Özgürlük değil mi abi.. Ha sende istediğini yaparsın..
Ha hem sevişeyim hem de milletin bana bişi deme hakkı olmasın. yok öyle yağma..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 26 Haziran 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
said:
ya gidip bodrumdaki köpük partilerinde istediğin gibi seviş, kimin ne yaptığı belli değil zaten

ama halka açık en azından her tip insanın buluncağı bir mekanda yapılmaz, çocuğu vardır yaşlısı vardır, sapığı vardır, dedesi vardır; mekan boşsa zaten sorun değil.

Rahatsız olurum benimde canım ister ne demek be? Banane beni ilgilendirmez ki senin canının ne istediği? Umrumda olmaz..

Çocuk bi çifti yiyişirken görünce noluyor psikolojisimi bozuluyor..? Ya da bi amca görünce noluyor saygısızlık mı oluyor? Haa yobaz takkeli amcalardan bahsediyorsan o ayrı "cık cık günah yapmayın etmeyin" gibisinden konuşur.. Ki gene umrumda olmaz.. Bu kadar basit..

Bi haber çıkmıştı 1-2 yıl önce
bi genç sevgilisiyle inşaatta çırılçıplak sevişiyormuş
pis tinercenin teki ben de yapıcam demiş
çıkan olay sonucu tinerci adamı bıçaklayarak öldürmüş...[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

@Martin: Ben yiyişirken birisinin hakkına müdahalede mi bulunuyorum? Ama sen gelip benim hakkıma karışıyorsun, üstüne üstlük laf sokuyorsun.. Aynı şey değil ki bunlar.. Hem niye göz zevkin bozuluyor ki? O zaman benimde göz zevkim kara çarşaflılara bozuluyor.. Bende onlara laf sokayım o zaman?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kreese, 26 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
said:
said:

Çocuk bi çifti yiyişirken görünce noluyor psikolojisimi bozuluyor..? Ya da bi amca görünce noluyor saygısızlık mı oluyor? Haa yobaz takkeli amcalardan bahsediyorsan o ayrı "cık cık günah yapmayın etmeyin" gibisinden konuşur.. Ki gene umrumda olmaz.. Bu kadar basit..

Bi haber çıkmıştı 1-2 yıl önce
bi genç sevgilisiyle inşaatta çırılçıplak sevişiyormuş
pis tinercenin teki ben de yapıcam demiş
çıkan olay sonucu tinerci adamı bıçaklayarak öldürmüş...

Ahah örneğe bak..

Geçen sene üsküdarda tinerci üzerimdeki montu çok beğendi.. Almaya kalkıştı.. Canı çekti yani.. Zor kurtardım montu..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 26 Haziran 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
martin, kendi gorusunde olmayanlara direk laf sokmussun.

verdigin ornek birak sevisme, yiyismeye bile girmez, arada bir opusmusler SANANE? sonucta sabonun resimdeki olay yoksa sorun degil yahu. Birazcik rahat olun... bizde sokakta yemek yiye yiye yurumeyiz veya parkta karnimiz acikinca yemek yemeyiz elbet (:P) ama arada bir opusup sarilmanin nesi var kardesimaaaaaaaa

azmo lafı natural'a soktum. bi başkasına değil çünkü ilk post'u atan oydu bu konuda..
Karşı görüş belirten başka kimseye laf sokmadım.. Hatta natural'a destek verenlerede..

Bana laf sokan lafı yer..

Ayrıca topiğin tamamını okudunmu bilmiyorum, en başından beri öpüşmelerine bişi demiyorum. Hatta öpüşsünler koklaşsınlar ne ala dedim..

Sözüm elini orasına burasına atıp birbirine zevk verdirenler..
Örneği düzgün veremedim oda forum kuralları istersen veriyim bi tane..

- Mahmut elini tam oraya ah tamma oh oh oh..
neyse boyle gider işte.. sözüm bunlara..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 26 Haziran 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
umumi yerde opusmenin cezasi falan yok abi. istedigini yapabilirsin ahlaksizlik olmadigi surece (bkz sabonun resim)

öpüşmek yasak demedim sevişmek yasak dedim

ayrıca kara çarşaf yasak biliyorum ben nette bi bakıyım az sonra çıkıcam gerçi gelince yazarım[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Sosyal ağlarda paylaş

said:

rahatsız olma ve canımın çekmesi gibi haklarım olduğunu düşünüyorum bir t.c. vatandaşı olarak.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

E tamam bunu dersiniz biz görmedik. O zaman konuya katılmassınız abi.
Ben 50 kere gördüm.
Ayrıca konu açmak için toplumun belli bir yüzdesinin mi onu yapması lazım..
Bir çok parkta elleri ile birbirini okşama faaaliyeti görüyorum. Hani forum kurallarıda tam anlatmama izin vermiyor..
Adam elini orasına atıyor diğeri burasına.. kılım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Sosyal ağlarda paylaş

olayı bir açıklarmısın gerçekten ciddi ciddi soruyorum insanların gözünün önünde ''sevişmesi'' seni neden bukadar rahatsız ediyor?
insanların düşüncelerini pratiğe geçirmesimi olay?
sende masturbasyon yaparken düşünüosun,bunu pratikte uygulamak istiyorsun ..masturbasyonun anlamı bu.
eğer bir sexapalite olmasaydı sende masturbasyon yapamicaktın yani olayları beyninde yaratamicaktın.
eğer düşünmek sadece kafamıızın içindekileri ''kendi halimizce'' düşünmek ''bizim siteklerimizi dierleriyle paylaşmak'' olamasaydı zaten insanlaık gelişmi bu düzeye gelmemiş olacaktı.
en basitinden sen düşüncelerini diğer insanlarla paylaşıp ''idea'' olanı ''metaya'' çevirip foruma yazı yazmasaydın burda bu konuyu tartışio olmicaktık.
yani şu durumda senin yaptığınında o insanlardan herhangi bir farkı yok.. tek farkı ahlaksal açıdan birinin senin için''özgürce'' olması diğerinin olmaması.
senin bu forumalra yazı yazıp düşüncelerini pratiğe dökebilmen ne akdar ''özgürce'' bir ''hak'' ise
insanların sokakta karşı cinsle olan etkileşimini,cinsel bir birleşmeye çevirmeside o okadar ''özgürce'' bir ''hak''tır.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 26 Haziran 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
said:

rahatsız olma ve canımın çekmesi gibi haklarım olduğunu düşünüyorum bir t.c. vatandaşı olarak.

T.c vatandaşı olarak öyle bir hakkın yok kusura bakma..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...