Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım Yardım Yardım!!!

od3on

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar 1 haftadir sorunumu Donanim ve Yazılım bölümünde halletmeye calışıyorum ama ne gelen var ne giden.benim sorunum bilgisayarla ilgili ama buraya acmak zorunda kaldım.çaresizdim affedin :p (nasi duygu somurusu yapiroum dimi )
sorunda şu: ben windows update ile winxp sp2 yi indirdim vs. kurdum ama yeniden aktivasyon istiyor..zaman doluyo ama ben hala beceremedim...bir suru program denedim ama nafile.en başta zaten sp1'i yaptigim gibi denedim onuda yemedi...
allahın bir kulu bu topik taşınmadan veya silinmeden yardım ederse cok mutlu olcam. :horace:
Sosyal ağlarda paylaş

1- Crack vb. gibi şeylerin burada konuşulması yasak.
2- Sadece bu kural listesi için geçerli olmak kaydı ile yukardaki kural bu liste için yanlıştır.
3- astalavista.box.sk gibi adreslerden sp2 için istediğin birşeyler bulabilirsin.
4- Bazı sp2'li windowslarda üstteki yöntemi denesen bile aktivasyon hedesi kaldırılamıyor.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Sosyal ağlarda paylaş

eger orjinal ise microsoft teknik destek hattını arıyorsun, sorunu anında çözüyorlar. xpyi kurduktan sonra hemen sp2yi kurun, ondan sonra programdır, güncelemedir, veya aktivasyondur daha sonra yapın. sp o kadr çok şeyi degiştiriyorki diger işleri daha önce yapmışsanız xpnin ucması gayet olası.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sosyal ağlarda paylaş

sp1 olarak yüklediysen(update deil)
sorun çıkarmıyor sp2
ama kurmayın sp2 falan sıçıyo pcnin ağzxına[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

SP2 yi crackli bir windowsta kullanamassin. SP2 yi kullanabilmen icin Windows XP nin aktivasyonsuz bir surumunu kullanman lazim. (tabiki orjinal bir windows )
Sp2 yi yukledikten sonra Yönetimse Araçlar ordan da Hizmetlerden
1. Windows Guvenlik Duvari
2. Otomatik Güncelleme
3. Güvenlik Merkezi
Bunlari teker teker devre disi birakip durdura basarsan daha verimli calisacaktir.
Dipnot: parantez icinde yazdiklarimi dikkate alman gerekmiyor :)[signature][hline]Lord GNR's Homepage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...