Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Vb] String'i satırlara bölüp x1, x2, x3,...xn nolu satırları çekmek.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tam olarak anlamadım neye göre bölmek istiyorsun stringi yoksa random olarak mı böleceksin açıklarsan yardımcı olabilirim.[signature][hline]Electronic Biomechanical Entity Manufactured for Utility and Nocturnal Killing
----
Hear me! and if I close my mind in fear, please pry it open..See me! and if my face becomes sincere, beware..
Mesaj tarihi:
hmm satırlara bölmek kısmı biraz yanlış anlaşılmış. hatta ben yanlış anlatmışım. şöyle ki;

rich text box içinde bir html sayfasının kaynak kodları bulunmakta. ben bu kaynak kodlar içerisinden istediğim satırları çekmek istiyorum. 10. satır 25. satır 317. satır gibi.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
hm evet işe yaradı. bir ton kod yazmaktan kurtardı walla 3 satır : )

yalnız vbcrlf işe yaramadı bölmek için. onujn yerine sadece Chr(10) kullandım. o newline karakterini direk chr(10) olarak görüyormuş. chr(10)+chr(13) diilmiş yani.

uğraşan olursa ek bilgi olsun :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
said:
Maleboge, 29 Haziran 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
zaten 10 13 değil
13 10
senelerdir elimi sürmedim. bırak olsun o kadar : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 29 Haziran 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
o vbnin öküzlüğü crlf dediğin ssatırdır yani cr ve lf olarak bende aynı olayı kullanmıştım webden sözlük tarzı bişide
evet var bi gariplik orda.

teşekkürler bu arada :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
  • Yeni Oluştur...