Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Vb] String'i satırlara bölüp x1, x2, x3,...xn nolu satırları çekmek.

Zopik

Öne çıkan mesajlar

tam olarak anlamadım neye göre bölmek istiyorsun stringi yoksa random olarak mı böleceksin açıklarsan yardımcı olabilirim.[signature][hline]Electronic Biomechanical Entity Manufactured for Utility and Nocturnal Killing
----
Hear me! and if I close my mind in fear, please pry it open..See me! and if my face becomes sincere, beware..
Sosyal ağlarda paylaş

hmm satırlara bölmek kısmı biraz yanlış anlaşılmış. hatta ben yanlış anlatmışım. şöyle ki;

rich text box içinde bir html sayfasının kaynak kodları bulunmakta. ben bu kaynak kodlar içerisinden istediğim satırları çekmek istiyorum. 10. satır 25. satır 317. satır gibi.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

hm evet işe yaradı. bir ton kod yazmaktan kurtardı walla 3 satır : )

yalnız vbcrlf işe yaramadı bölmek için. onujn yerine sadece Chr(10) kullandım. o newline karakterini direk chr(10) olarak görüyormuş. chr(10)+chr(13) diilmiş yani.

uğraşan olursa ek bilgi olsun :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arthur_HellsFire, 29 Haziran 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
o vbnin öküzlüğü crlf dediğin ssatırdır yani cr ve lf olarak bende aynı olayı kullanmıştım webden sözlük tarzı bişide
evet var bi gariplik orda.

teşekkürler bu arada :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...