Zopik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Evet Visual Basic'te böyle bir sorunum var. Nasıl yaparım ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 stringi neye göre böleceksin, önemli olan o? string derken textboxtaki bir yazıyı mı kasdettin mesela? yoksa düz bir yazı é karakteri gelince ayırsın vs gibi mi?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tam olarak anlamadım neye göre bölmek istiyorsun stringi yoksa random olarak mı böleceksin açıklarsan yardımcı olabilirim.[signature][hline]Electronic Biomechanical Entity Manufactured for Utility and Nocturnal Killing ---- Hear me! and if I close my mind in fear, please pry it open..See me! and if my face becomes sincere, beware.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hmm satırlara bölmek kısmı biraz yanlış anlaşılmış. hatta ben yanlış anlatmışım. şöyle ki; rich text box içinde bir html sayfasının kaynak kodları bulunmakta. ben bu kaynak kodlar içerisinden istediğim satırları çekmek istiyorum. 10. satır 25. satır 317. satır gibi.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Dim asd() as string asd=split(veri,vbcrlf) olsa gerekti asd(0) ilk satır asd(1) ikinci satır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 arthur öpcem seni. dur bi deniimde :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hm evet işe yaradı. bir ton kod yazmaktan kurtardı walla 3 satır : ) yalnız vbcrlf işe yaramadı bölmek için. onujn yerine sadece Chr(10) kullandım. o newline karakterini direk chr(10) olarak görüyormuş. chr(10)+chr(13) diilmiş yani. uğraşan olursa ek bilgi olsun :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 zaten 10 13 değil 13 10[signature][hline]http://maleboge.siyahsapka.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 o vbnin öküzlüğü crlf dediğin ssatırdır yani cr ve lf olarak bende aynı olayı kullanmıştım webden sözlük tarzı bişide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Maleboge, 29 Haziran 2005 16:04 tarihinde demiş ki: zaten 10 13 değil 13 10 senelerdir elimi sürmedim. bırak olsun o kadar : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Arthur_HellsFire, 29 Haziran 2005 16:31 tarihinde demiş ki: o vbnin öküzlüğü crlf dediğin ssatırdır yani cr ve lf olarak bende aynı olayı kullanmıştım webden sözlük tarzı bişide evet var bi gariplik orda. teşekkürler bu arada :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 eheh sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar