hitler- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya arkadaslar benim puanım 4 senelik selçuk üni. de bir bolum var ona yetiyo sözel oraya gittikten sonra yatay geçiş yapabilirmiyim tarih bölümüne bilgisi olan arkadas varsa beni aydınlatabilir mi ? Teşekkürler. Saygılarımla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 dikey olur o[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tmm işte nasıl oluyo o bilgi verirmisin ? ben sımdı gittim o bolume seneye mi değiştirebilirim bi sınava girerek nasıl oluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 not otalamanın belli bi değerin üstünde olması lazım tabi üniversitenin de böyle bi özelliği olması lazım her uni de olmuyo universitenin sitesinde daha detaylı bilgi bulursun dikey geçişle ilgili[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yatay geçiş için mutlaka not ortalamanın belli bir seviyede olması gerekiyor, mesela bizm okul da koşullar bu şekilde, sizinde web sitenizde yazar dikey geçiş: meslek okullarıyla alakalı olanı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 on yuz bin milyon tane topiccik[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar