uo_terminator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ewt bende 2 char var ne keseyım diye soracaktım merc:lvl 35 sw: lvl 41[signature][hline]Ya göründüğun gibi ol ,ya da olduğun gibi görün CS ForEvER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zylo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ikisinede tank bulup zenorc kesebilirsin yada leech party yapıp sadece oturabilirsin[signature][hline]LvL 99 Legendery Poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Leech tam olarak nedir?Share party yapabilen kişilerden birinin oturup diğerinin level kasmasımıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zylo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 tam olarak öle diyebiliriz. lvl kasan pc başında oturup para vericek olanda dışarda gezio olabilir. ama lvl kasan iyi para alıcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 evet baya iyi para alıyorlar.. genelde pure blacksmithler bu yöntemi kullanıyor.. ben lvl 52 bsye 4 lvl atlatma karşılığı 600k gibi bi para almıştım..[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben 1 lvl a 1 milyon zeny vermistim zamnında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 tabi leveline göre deişir o[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evet level 50-60 arasında bişiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeMPaTiK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 karakterlerinin statlarını yazarsan nerelerde avlanabilceğini söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Valla şu an her iki karakterin içinde comodo dungeonı önerebilirim hem iyi xp gelir hemde thara frog C bulursan zengin olursun ayrıca eger paran varsa yanına 300-400 red pot alıp toy lvl 1 e gidip kelle bası yaklasık %5 xp alırsın baya hızlı atlarsın.Bu arada kutulara dalmayı deneme bence Cookie ve Cookie x max lar baya xp verir ama Cookie lerin topluluk olarak bulundugu yerlerde saldırmamanı öneririm organize oluyorlar ayrıca kendilerini ve arkadaslarını heallıyorlar buda senin için kötü olur iyi sanslar :)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar