Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üniversitede bölüm değişikliği..

hitler-

Öne çıkan mesajlar

yatay geçiş yapmak zor. ortalamanın yuksek olması lazim. yatay yapıcağın üniversiteve bölüm bi sürü koşul öne sürücektir. senden başka 3261736 kişi başvurcaktur ama 3-4 kişi alıcaklardır. bence ona göre iyi düşün.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi kere notlarını filan acaip yüksek tutacaksın. sonra sene sonunda da bi dilekçe gibi bişeyle bölüm değiştirmek isteyeceksin. sonra bu adamlar abşlayıp seni inceleyeekler. notlarını bölümden kaç kişi gitmek istiyoru, senin gitmek istediğin bölüme kaç kişi gidiyor filan. daha sonra eğer kabul edlirse, gidiyosun okumadığın bir yığın ders görüyrsun. ve benim bildiğim her bölümden her bölüme geçilmiyo. araştır bak hangi bölümlerden hangilerine geçiliyo filan. mesela kimya bölümünden kimya müh. e geçerken, yüksek matematik filan gibi müh. olup normal bölümde olmayan bütün dersleri görüyorsun...[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen çiçekçilik gibi bir bölümden tarih bölümünemi geçmeye çalışıyorsun anlamadım? yatay geçiş zaten çok raslanan bir şey değildir yani. bizim okulda ben 3. sınıftayken alt sınıftan birisi yıldız tekniğe aynı bölüme geçti. inşaat mühden inşatta mühe yani bölümü değişmedi. 5 sene içinde bizim bölümde başka yatay geçiş görmedim.
eleman baya kastırdı. oranın ingilizce yeterlilik sınavına girdi. ortalaması yüksekti.ve torpilide vardı sanırsam. yalan olmasın. ve aynı bölüme geçti. bölüm değiştirmedi.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj mdma tarafından 29 Haziran 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...