Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 sefkili dinleyicilerim, geçen yayınımda çok sert çaldım diye şikayet ettiğiniz için bu haftaki programda baya bi "yumuşamaya" karar verdim hayırlısıylan :) hemen dillere pelesenk olmuş bir gay marşıyla yapıyoruz açılışı. bu parçayı, eğer kabul ederse, senseiciğime hediye ediyorum, o sebebini bilir :) aman yanlış anlaşılma olmasın ha! Village People - YMCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 :lol: super :)[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 *!kollariyla Y M C A yapmaya calisir beceremez* euehuehuehue[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ikinci parçamız cinsel tercihi dünya tarafından bilinen ve kabul edilen bir beyefendinin efsanevi grubundan geliyor. kendisi bu parçanın klibinde rüyalarını süsleyen kadın kılığına girmiş, tam bir ev hanımı gibi yerleri bile süpürmüş, gayet de kendine yakıştırmıştır. ah bi de o bıyıklar olmasaydı :P rahmetle anarak çalıyoruz: Queen - I Want To Break Free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bunun klibi cok komikti beeee! mini mini etekler, pembe bluzlar, abarti makyaj ve kapkara biyiklar LOL![hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Army Of Lovers - Crucified valla bu aslında 3 kişilik bir grup. bir erkek, bir kadın bir de "arada" bir arkadaştan oluşuyor ki o aradaki arkadaş sayesinde bu programda kendilerine yer bulmuş durumdalar. aradaki arkadaşın bu parçanın klibinde jartiyer giydiğini ve elinde arşe yerine bir adet dildo ile keman çaldığını söylesem sanırım yeterli olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Eheh hatirliyorum. Queen'e yakişmamişti bence ama komediydi..[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 rock the nations öncesi iyi gidecek bu yayın :lol:[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 iki parça arka arkaya çalıciim şimdi tek anonsta. her iki parça da jimmy sommerville isimli gelmiş geçmiş en gay kişinin tarih içinde içinde yer aldığı değişik gruplara ait, ikisi de birbirinden virane parçalar... hastasıyım, hoplayıp zıplayasım var... ikincisi biraz uzun, çünkü az bulunan bi edit, belki yarıda keserim, bakıciiz... Communards - Don't Leave Me This Way bunu izninizle annaneciime gönderiyorum. pek severdi nur içinde yatsın, ben çalarken ses açtırırdı :) Bronski Beat - Smalltown Boy bu da "uysal tabiatlı" bir delikanlının küçük bir kasabada çektiklerine dair bir parça :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Emaleth, 23 June 2003 21:40 tarihinde demiş ki: Army Of Lovers - Crucified aradaki arkadaşın elinde arşe yerine bir adet dildo ile keman çaldığını söylesem sanırım yeterli olur :P ohahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ehuuu yasasin gayler! hastasiyiz =p ben inatla army of loversdaki herifin fotografini ariorum koycam na buraya =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ahan da, lol be[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 LOOOLLL!!!! pepelek TV de kuralım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ehehe denedim olmadı dayanamayacam ....[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 kurdum gitti =p kendimi bu programin sipsakcisi ilan ediorum heheh ahan bu da jimmy sommerville, bakiniz ne kadar ingiliz, ne kadar gay =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Aman Tanrım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 lol bu arada bir erkek bir kadın dediydik, bakıyorum da sonradan sarışın herif de bozmuş kendini :P dildolu aktiviteyi yapan arkadaş esmer olanıydı :) o klipte hanım arkadaş da farklıydı, bu sonradan aldıkları sarışın bayanı tanımıyoz, kalın dudaklı esmer dilberi arıyor gözlerimiz :) bu arada jimmy abinin sesine dikiz, kadın gibi diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 allahim harbiden aşmiş ya *bendemi olsam layn deyin düşünür* aman diyim bana uzak dursun , allahina yakin :) www.army-of-lovers.com aramak zor olmamiş sanirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 allah beee! coştu parça :))) ben gidip bu gazla bi viski daha alsam yayına bişey olmaz di mi? athöey, aman diyim gözün üstünde olsun gızanım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 durun durun ariyorum =p bu website dakiler yeni hep =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 LOOOOL[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 LOOOOOOOOL!!! *!gülerken burnundan viski fışkırtır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 alin i want to break free`den bi goruntu heuheuehu http://www.geocities.com/Hollywood/Academy/8871/qfree.jpg geocities okuzluk edio her zamanki gibi, copy paste ilen bakiniz [Bu mesaj athea tarafından 23 June 2003 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 hmmm, jimmy sommerville'e gelmiş geçmiş en gay kişi dedik, bu beylere çok ayıp oldu, lol! allah günahımı affetsin :P daha da ne diyeyim bilmiyorum. Erasure - Just Can't Get Enough *!ayağa kalkıp dans etmeye başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bunlar gurbuz gayler bi de hueheue tipler super ya, bulim hemen bi foto =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar