Aramis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 o zaman konumuza donelim :P Opel ile Honda arasindaki kalite farkini anliyamiosan biraz garip durumdasin demektir.Iki marka aracada sahibim.94 senesinden beri opelle yatip opelle kalkiyorum.1 senedirde honda ve opele ayni anda sahibiz.Aradaki kalite farkini inan cok bariz sekilde ilk dakikada anladim.16bin km ye gelen honda nin dashboardundan ne tur ses istersen geliyor.91 model calibrada bile ole sesler ben duymadim isin ilginc yani.Honda pratik araclar uretiyor montajlamasi daha kolaydir.Zaten iki marka arabalari incelersen aradaki farki anlarsin. edit : sadece kalite degil guvenilirlik olarakta opelin tartismasiz ustun oldugu asikardir.Honda sadece motor teknolojisi olarak opelden cok ustun oldugunu kabullenebilirim. [signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. [Bu mesaj Aramis tarafından 28 Haziran 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben fazla Caponcuyum heralde :) Sonuç olarak Opel Astra 1.6i 16V Twinport HB Enjoy 32.859,00 YTL Honda Civic 1.6 ES Full 32.880,00-YTL O fiyat aralıgında alınacak en iyi araç bence odur. 2.el piyasalarınıda incelerseniz hangi aracın daha iyi prim yaptıgını gene görürsünüz.
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yeni astranin daha ne 2. eli abi.sen eger civic sedan 5 kapi ile karsilastiracaksan astra classic i karsilastiracaksin. classic astra : 28 milyar honda : 32 milyar ikinci eldede arastirmani tavsiye ederim classic mi ? honda mi ? diye[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Buzi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Astra classic i niye karsılastırıyoruz abıcım,astra sedan desen anlarım oda 32 800 falan,+ herşey için bi paket koymuslar,yok güvenlik paketi yok ot paketi,+boya vs.Astra classic eski kasayı kakalıyolar iste millete. Zevke kalmıs abi,honda babamın degil :) o paraya bence gayet güzel araba,bunu belirtmek istedim :)
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 opelde benim babamin degil abim.sorunda orda burada iyi olani aldirmaya calisiyoruz. ayrica neden astra classic dedim cunku honda hb ile karsilastirmamissinki sen? hb ingilterede sedan turkiyede uretiliyor ? astra classic sedan olarak satiliyor yeni astra nin sedani yokki? sw si var sadece...[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Öne çıkan mesajlar