Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kararsizim..

erman

Öne çıkan mesajlar

said:
ironhammer, 29 Haziran 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
Mage = Murder of Rouge

Bu bölebiline aksini idda eden rogue varsa karşıma çıksın duelloda :)

duello bu oyunda hicbirseyi ifade etmiyor.hicbir ödülü yok hic bir degeride yok sadece alıstırma.o duelloda yendigin rogue 10 dakika sonra arkandan 1700-2000 crit ambush cakıp 3-4 sn de seni kestigi zaman gercek hayatın duellodan cok farklı oldugunu anlarsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silvia, 29 Haziran 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
said:
ironhammer, 29 Haziran 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
Mage = Murder of Rouge

Bu bölebiline aksini idda eden rogue varsa karşıma çıksın duelloda :)

Rogue Duel icin yaratılmış bir class degildir duelde en zayıf classlardan biridir hatta, rogue nun avantajı rakibi en ummadıgı bir anda arkadan yakalıyıp ne oldugunu anlamadan işini bitirmektir buda boyle biline.

Ancak adamın üstünde mob varsa kesersin onda bile kesememe ihtimali var çünkü mage in çok fazla büyüsü var roguedan kurtulmak için.Hmen sheep atarsın sonra kendine bandaj ardından combs+pyro+fireblast+coneofcold+blastwawe+bandaj+fireblast ve rogue yatar mage full can.Hadi full can olmasada kesersin yani heyecan yapmassan.Dediğim gibi warriorun ve rogueın en büyük katili mage tir.

Saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

Şu iyi bu kotu tartışması yapmıcam tamamen oynayan kişinin kabiliyetine kalmış fakat mage i arkadan yakalayan bir Rogue nun hele ambush bs rogue ise mage in kurtulucagını pek sanmıyorum.[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue
Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker
Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silvia, 29 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
Şu iyi bu kotu tartışması yapmıcam tamamen oynayan kişinin kabiliyetine kalmış fakat mage i arkadan yakalayan bir Rogue nun hele ambush bs rogue ise mage in kurtulucagını pek sanmıyorum.

Çok haksız değilsin ama zaten ilk saldırıyı bir kurtarırsa %80 ihtimal keser yani bu benim fkrim bende başka msj atmıycam bu konuda boşuna batmasın topic.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
erman, 28 Haziran 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
beyler ilk defa wow a başliyorum ve yapıcagım konsuunda kararsızim..
arkdaşlarımın bir cogu druid acmam konusunda israrcı ama forumlarda okugum kadariyla,druid pek passive bi char gibime gelıyo?
yorumlariniz..

Arkadaşım passive ligi veya aktfiliği düşünme pek. ben rogue acmıştım lvl 60 oldu güzel eşyalar buldum ama noldu? şimdi cok passive denilen paladinle oynuyorum.

bu oyun zate item toplama işine dönmeye başladı bence şu an icin pvp degilde grp adamı acmak daha mantıklı. bide yukarıda dedikleri gibi rogue veya shaman gibi classların karınca yuvasından fırlamış karınca sürüsü gibi oldugunu düşünürsek şu an icin daha ihtiyac duyulan sınıfları denemek mantıklı olabilir:)[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
Sardokar-Human-Paladin
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...