MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 çok merak ediyorum acep bu steve ferris adlı avanak o kadar para harcayıp yaptığı o kokpitle uçak simülasyonu oyunlarda başarılı olabiliyomu[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 23 June 2003 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 2. bir 11 Eylül olayina hazirlik olmasindan korkuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: sanerixx, 23 June 2003 15:54 tarihinde demiş ki: 2. bir 11 Eylül olayina hazirlik olmasindan korkuyorum ben. :lol:[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 gormemisim hehe [Bu mesaj Sintisyzer tarafından 24 June 2003 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 slow[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Zed, 22 June 2003 01:12 tarihinde demiş ki: çok güzel sistem kurmuşsun helal olsun. yannız seni uyarıyım, senin sistemi çok beğenmiş olacak, steve ferris diye bi adam bu resmi almış, "benim odam" diye sitesine koymuş.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] [Bu mesaj Zed tarafından 22 June 2003 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Artık wastiee yerine zed aldı dedektiflik işini :) Ya 5-6ıncı oldu fake account açıp bilerekmi yapıyosun kardeşim :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar