magick Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 arkadşlar bilmem herhalde beni film etkiledi ben öncedende denemiştim ama telefon kulübelerinin numaralsrını örenmeye çalışmıştım olmamıştı acaba nasıl bulurum[hline]It Is A Good Day To Die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Telefon kulubesini çaldırmayımı deniceksin:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magick Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 aynen öleeeee[hline]It Is A Good Day To Die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Onların içine çaldırılmayı sağlayan sistemi koyucaklarını sanmıyorum daha ucuz olsun diye zillerini ve alıcı kısımlarını sökmüşlerdir:) yani numarasını tuşlasanda bir şekilde çalmıyacakdır[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 hangi filmmis bu :O kulubeden bi cep i caldırmayı dene sanki tel no bırakıodu gibi hatırlıyorum ben[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Chemical, 24 June 2003 17:24 tarihinde demiş ki: Onların içine çaldırılmayı sağlayan sistemi koyucaklarını sanmıyorum daha ucuz olsun diye zillerini ve alıcı kısımlarını sökmüşlerdir:) yani numarasını tuşlasanda bir şekilde çalmıyacakdır[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . ahah yok calıyolar nerden biliyorum bi keresinde bizim okulda vardı o arızalanmıstı arızadan yaparlarken tt den biri aramıstı calısıp calısmadını kontrol etmek icin hatta ben bizim okuldakinin tel no sunuda biliodum heriflerden biri demisti ama unttum simdi nası olduunu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Aha o zaman böle işler bi caddedekinin numarasını bulunda sıkıldıkca ararsınız ilk çıkanla geyik çevirirsiniz felan:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 numarayı bulursa angelfire güzel olur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 çaldırılmaya yarayan sistem konursa telefon kulubesi felan kalmaz adamlar anında uçururlar falla :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 siz gidin çaldırın biyerden cep telefonunuzu buraya yazın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 gözükmeski cep den[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 gözüküyor bizin okuldaki ankesörlü telefonun numarası duruyordubir ara ama chem haklı birçoğu çalmaz[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 gorunuyor en azından bizim okuldakinden arandıgında gozukuyordu..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 gözüküyor... ama o gözüken numara aranamıyor :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Chemical, 24 June 2003 17:24 tarihinde demiş ki: Onların içine çaldırılmayı sağlayan sistemi koyucaklarını sanmıyorum daha ucuz olsun diye zillerini ve alıcı kısımlarını sökmüşlerdir:) yani numarasını tuşlasanda bir şekilde çalmıyacakdır[hline] Çalmayı sağlayacak sistemin sıfıra yakın bir maliyeti vardır ve tüm telefonlarda bulunur. Ankesörlü veya değil ,şebekeye bağlı her telefonun bir numarası vardır ,olmak zorundadır.Ankesörlü veya değil tüm telefonlar şebeke de bir 'slot' a bağlanır ve her slot'a bir numara atanmış durumdadır.. Fakat güvenlik amaçlı tamamen halka açık bölgelerdeki umumi telefon numaraları genel kural olarak açık edilmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar