kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ya eskiden bir site vardı isminizin robot şeklinde açılımını yapıyordu; burda var o bulamıyorum ama deliricem.BONECRUSHER YARDIM ! .... misal: K.I.N.G.P.I.N.: Kinetic Intelligent Neohuman Generated for Potential Infiltration and Nullification[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bende merak ettim siteyi bonkıraşır yardımmmm[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Cyborgname? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 aha guzelmis bu ya saolasin[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 rica ederim. site bulma tutorialı: 1. adım) "K.I.N.G.P.I.N.: Kinetic Intelligent Neohuman Generated for Potential Infiltration and Nullification" google'a yazılır. ilk çıkan sitede bunun bir "acronym" olduğu öğrenilir. 2. adım) "acronym robot name" google'a yazılır. ilk çıkan site www.cyborgname.com. başardınız. [Bu mesaj Ebemunk tarafından 29 Haziran 2005 02:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ahah süfer[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 [signature][hline][/b]Msn adresimArtık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayımkarakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj fastreload tarafından 29 Haziran 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj fastreload tarafından 29 Haziran 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Names can't be more than eleven letters, so use a nickname. How about "Tiger"? :-P[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar