Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo II LOD v1.10 Multiplayer

arcane

Öne çıkan mesajlar

Secret levela ulaşmak için önce oyunu normal düzeyde bitirmeniz gerekiyor. sonra tristrama gidip wirst's leg isimli itemi alacaksınız sonra act1de townda horadric cubenin içine wirst's legi ve 1 adet tome of town portal koyup birleştireceksiniz. açılan kırmızı gateden geçtiğinizde kendinizi "Moo Moo Farm"da yani secret cow levelda bulacaksınız.İçerde yaklaşık 700 tane inek var ellerinde halbert. O yüzden dikkatli olun.[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master.
Kenobi:You can only be the master of my ass.

Jerian Flameeye of
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 21 Aralık 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
secret levellara nası ulaşıyoruz? bi türlü öğrenemedim cow level dışındakileri. bi de mephistoya kısayol vardı sanki
cow level dışında diyorum ısrarla.
edit programlarında 7 level vardı galiba, onları soruyorum. cow king kuzuya döndü çoktan. [signature][hline]math loobie'si, en azından seneye noob olmayacak.

[Bu mesaj zaidral tarafından 23 Aralık 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

frenzy de dual wield yapmak ve life leech kullanmak tavsiye edilir.battle command başta olmak üzere shoutlara falan 1 verip bırakırsın, + lı item kullanırsın.hit point coşar. :D[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 22 Aralık 2004 18:51 tarihinde demiş ki:
ben şöyle düşünmüştüm..
sw 20
frenzy 20
naturel resistance 20..
artık diğerleride 1...

NR'a 5'ten sonra vermek mantiksiz. verdiginiz skill point'in karsiligini vermiyo. onun yerine frenzy'nin altindaki bi skill'e verirsen daha rahat edersin. (dual wield gibi)[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 22 Aralık 2004 18:51 tarihinde demiş ki:
ben şöyle düşünmüştüm..
sw 20
frenzy 20
naturel resistance 20..
artık diğerleride 1...

natural o kadar vermene gerek yok bence.frenzy nin yanında bezerk de al istersen her lvlında %1 mi ne magic bonus ekliyor.yada warcrylarla oyunda bakarsın zaten.[signature][hline]icqmsn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
flameeye, 23 Aralık 2004 00:24 tarihinde demiş ki:
Secret levela ulaşmak için önce oyunu normal düzeyde bitirmeniz gerekiyor. sonra tristrama gidip wirst's leg isimli itemi alacaksınız sonra act1de townda horadric cubenin içine wirst's legi ve 1 adet tome of town portal koyup birleştireceksiniz. açılan kırmızı gateden geçtiğinizde kendinizi "Moo Moo Farm"da yani secret cow levelda bulacaksınız.İçerde yaklaşık 700 tane inek var ellerinde halbert. O yüzden dikkatli olun.

tristram neresi?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

kurtardımda..ben helle geçtim..tekrardan normale gitsem o portal açılmazki..yanılmıyosam cain i kurtardığımız yere bir portal la gidiyoduk..yoksa açılırmı...hmm bi deniyim en iyisi..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...