zaidral Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: zaidral, 21 Aralık 2004 23:35 tarihinde demiş ki: secret levellara nası ulaşıyoruz? bi türlü öğrenemedim cow level dışındakileri. bi de mephistoya kısayol vardı sanki [signature][hline]math loobie'si, en azından seneye noob olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hakkaten ya..nasıl abi o olay?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Secret levela ulaşmak için önce oyunu normal düzeyde bitirmeniz gerekiyor. sonra tristrama gidip wirst's leg isimli itemi alacaksınız sonra act1de townda horadric cubenin içine wirst's legi ve 1 adet tome of town portal koyup birleştireceksiniz. açılan kırmızı gateden geçtiğinizde kendinizi "Moo Moo Farm"da yani secret cow levelda bulacaksınız.İçerde yaklaşık 700 tane inek var ellerinde halbert. O yüzden dikkatli olun.[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: zaidral, 21 Aralık 2004 23:35 tarihinde demiş ki: secret levellara nası ulaşıyoruz? bi türlü öğrenemedim cow level dışındakileri. bi de mephistoya kısayol vardı sanki cow level dışında diyorum ısrarla. edit programlarında 7 level vardı galiba, onları soruyorum. cow king kuzuya döndü çoktan. [signature][hline]math loobie'si, en azından seneye noob olmayacak. [Bu mesaj zaidral tarafından 23 Aralık 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 frenzy de dual wield yapmak ve life leech kullanmak tavsiye edilir.battle command başta olmak üzere shoutlara falan 1 verip bırakırsın, + lı item kullanırsın.hit point coşar. :D[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Mandooo, 22 Aralık 2004 18:51 tarihinde demiş ki: ben şöyle düşünmüştüm.. sw 20 frenzy 20 naturel resistance 20.. artık diğerleride 1... NR'a 5'ten sonra vermek mantiksiz. verdiginiz skill point'in karsiligini vermiyo. onun yerine frenzy'nin altindaki bi skill'e verirsen daha rahat edersin. (dual wield gibi)[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 zaidral cow level disinda secret level yok ki?[signature][hline]It's hard to be an ornithologist and walk through a wood when all around you the world is shouting:"Bugger off, this is my bush! Aargh, the nest thief! Have sex with me, I can make my chest big and red!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 gizli geçitler var duvarlara dokunduğunda açılan ama hangi duvarlar? ilk diabloda da vardı gizli yerler bunda niye olmasın hem?[signature][hline]math loobie'si, en azından seneye noob olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 D1 ile D2 arasinda dunya kadar fark var. D2'de gizli olabilecek bi yer gordum, o da gel, burda gizli bi sey var, ac kapiyi diye baariyodu. Catacombs'taydi sanirim. 4 tarafi cevrili bi oda...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 cow leveldan başka secret level yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yada kendin patchi editleyip yeni alan yapmadıysan :D[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Mandooo, 22 Aralık 2004 18:51 tarihinde demiş ki: ben şöyle düşünmüştüm.. sw 20 frenzy 20 naturel resistance 20.. artık diğerleride 1... natural o kadar vermene gerek yok bence.frenzy nin yanında bezerk de al istersen her lvlında %1 mi ne magic bonus ekliyor.yada warcrylarla oyunda bakarsın zaten.[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: flameeye, 23 Aralık 2004 00:24 tarihinde demiş ki: Secret levela ulaşmak için önce oyunu normal düzeyde bitirmeniz gerekiyor. sonra tristrama gidip wirst's leg isimli itemi alacaksınız sonra act1de townda horadric cubenin içine wirst's legi ve 1 adet tome of town portal koyup birleştireceksiniz. açılan kırmızı gateden geçtiğinizde kendinizi "Moo Moo Farm"da yani secret cow levelda bulacaksınız.İçerde yaklaşık 700 tane inek var ellerinde halbert. O yüzden dikkatli olun. tristram neresi?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 caini kurtardığın yer. yoksa kurtarmadınmı?[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 kurtardımda..ben helle geçtim..tekrardan normale gitsem o portal açılmazki..yanılmıyosam cain i kurtardığımız yere bir portal la gidiyoduk..yoksa açılırmı...hmm bi deniyim en iyisi..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 caini kurtardıysan o portal hep açık kalır[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ok ok oynadım...başka gizli bölümler var sanırım...da onlar hakkında da bilginiz varmı?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 öyle bişey yok[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sen hiç görmedin diye mi yok?[signature][hline]math loobie'si, en azından seneye noob olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hayır sadece blizzard oyuna secret cowdan başka gizli bölüm katmadağı için yok. katsaydı bile sitesinde açıklardıki oda yok.[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 secret cow level'ın bilinmesinin sebebi; ilk oyunda ineklerle iletişim :) kurabiliyor olduğumuzdan blizzarda gelen yoğun isteklerin değerlendirilmesi fln. zaten oyun çıkmadan ineklerle ilgili bişi olduğu açıklanmıştı. iyice bi bak bence[signature][hline]math loobie'si, en azından seneye noob olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 nr den vazgeçtim..sw 20 frenzy 20 yapıcam...başka da düşünürüm artık...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 flame secret lvl lar varmış hakkatten ama bunu, bizde uber oyuncularda, blizzardın kendiside bulamıyo bi kaç yerde okudum bi kaç araştırmacı görevlendirilmiş didik didik o bölümleri arıyolar.. bölümün sonunda goulyahbanei diye bi boss varmış sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 18. level druidim var act 2 de. yardım etmek isteyen olur mu?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ben yardımcı olurum selocan..istediğin zaman özel mesaj çek meşgul değilsem gelirim...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar