Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo II LOD v1.10 Multiplayer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni karakter kurduk arkadaşla iki tane barbar...bi aile ismi koyduk..Draug diye (kullanmayın :) ) elfçe kurt anlamına geliyor...kastık ve 2 saatte act1 bitti :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
Ben druidimi silmesem gelirdim de bastan necro kasiyorum simdi meret daha bone spear almadı bi alsın baal'a kadar yolum var geliyorum hemen yanınıza =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
ha bi de dün gece aniden çıktım kusra bakmayın beyler..babam geldi de :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
sabah adam evden çıkarken aynı oyunu oynuyosan ısırır.. :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
hellde oyun acicam gelicek var mi ?
tek basina hell cok zevksiz oluyor
devamli oluyorum
nightmare de baal kesmekde baydi tek basima
gelicek varsa acicam
Mesaj tarihi:
beyler hell direk baydı...
barbar kasıyoz arkla süper sardı...isterseniz sizde takılın barbar charlarla..level 16 yız act 2 deyiz...soy adı koyun bizimkiyle aynı süper olur...kabile hesabı :) okuldanda 3-4 eleman da barbar kasıyo manyak kabile olduk :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
zaten birazda o yüzden zevkli ya :) 2 barbar manyak oluyo anlatamam ya...
benim o Humayı oynadığım arkadaşın paladiniyle kasmıştım...2 paladin yane...ama 2 barbar dahada psikopatmış...felaket zevkli..sizde katılın isterseniz...yani canınız sıkılıyorsa...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
  • Yeni Oluştur...