deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 hell e geçtiğine pişman olacaksın gibime gelio:hmm:[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 beyler adsl beni deli etmeye dewam ediyor...ırzına geçicem az sonra modemin..tam en zewvkli yerinde kopuyo net...deliricem ya hep gaza gelince böyle oluyor!![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 hehe[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 85.97.85.9 ahanda yeni ip son kez kuruyorum tekrar giderse modemi camdan fırlatıcam...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 :([signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 mandooo sakin ol aman gözünü seweyim..[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 aman canım aman :D[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ben bu modemi aldığım güne.... ya bu ne şanstır ya...3 kere göçtü..4. sünde tam kapıyı bulduk...beyler bi duş alıp geliym dicem...ama vakit yok...son ama son kez kuruyorum :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 hadi bakalım :).[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 85.97.84.254 hade beyler ip son kalkan gemi atlayıverin...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bence bi kabloları falan sıkılaştır iyice kontrol et bir irtibatsızlıık var mı diye.[signature][hline]There's no sun shining through... [Bu mesaj deep_thinker tarafından 19 Aralık 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj deep_thinker tarafından 19 Aralık 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 abi yok nasip deilmiş napalm..[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 beyler benden bu gece bu kadar...8 oyundan sonra kalbim bi halls of pain kaldıramıcak...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 dimi ya dinlen sen biraz.su cok lvllı bolumleri de hic sevmiyorum ya[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ama yarın sabah ben baal a kadar gelirim...baal i sizinle kesicem..hırs ettim...yarın saat tam 5 gibi burda olmaya çalışın..isterseniz siz kurun..sizin görevlere giriym..yapalım..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 85.96.114.29 yeni server gelin nightmare...act 5[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! [Bu mesaj Mandooo tarafından 19 Aralık 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 vay simdi girdim eve geliyorum 10 dk icinde manddoo senin elinde bi silah vardi ya ondan dustu 3 socketli bu arda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 beyler helle geçtim...ip aynı...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 en aktif olduğunuz karakterlerin levelını yazar mısınız?[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 buarda bi sorum var 3 socketli yesil bi silahim var benim bunu act5 de gelen questlerle 4 soketli falan yapip sonra sirayla gerekli runewordleri takarak gelistirebiliyormuyuz? yoksa rastgele bisiler mi takmam gerekiyor..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 73 mfbarb[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 61 paladin...ged bu arad silah kasanda kac kare kapliyorsa o kadar cok socket takabilirsin...mesela sen gurz dedin sanirim...o 3 kare olur mesela 3 tane takabilirsin...(ben bunu 4. yü takmaya çalışırken öğrendim ve yıkıldım :) )[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 benim paladin var lvl55 suanda nightmare act 5 deyim onunla giderek artiyor leveli :) bide lvl54 necro var ama 1.10 oncesi bi char ve tek basina bi ise yaramiyor.ustunde cok kotu itemlar falan var :) onunla oynamiyorum hic bide burdan senin savei cekmistim(arcane) , assasinin ustunde senin x% mf vardi onla arada sirada single playerda item avina falan cikiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Mandooo, 19 Aralık 2004 15:38 tarihinde demiş ki: 61 paladin...ged bu arad silah kasanda kac kare kapliyorsa o kadar cok socket takabilirsin...mesela sen gurz dedin sanirim...o 3 kare olur mesela 3 tane takabilirsin...(ben bunu 4. yü takmaya çalışırken öğrendim ve yıkıldım :) ) peki ben buna 3 lu bi rune siralamasi taksam hani bu netteki recetelere gore,yine etkili oluyor mu ? yada bu runewordlari magicsiz temiz silahlara mi takmak gerekiyor :) yani ne taksam iyi olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 http://groups.msn.com/Diablo2LODDiablo2LOD/runewords.msnw ahanda babalar gibi rune dizilişleri...alın inceleyin..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar