Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo II LOD v1.10 Multiplayer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler adsl beni deli etmeye dewam ediyor...ırzına geçicem az sonra modemin..tam en zewvkli yerinde kopuyo net...deliricem ya hep gaza gelince böyle oluyor!![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
85.97.85.9 ahanda yeni ip son kez kuruyorum tekrar giderse modemi camdan fırlatıcam...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
ben bu modemi aldığım güne....
ya bu ne şanstır ya...3 kere göçtü..4. sünde tam kapıyı bulduk...beyler bi duş alıp geliym dicem...ama vakit yok...son ama son kez kuruyorum :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
85.97.84.254 hade beyler ip son kalkan gemi atlayıverin...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
bence bi kabloları falan sıkılaştır iyice kontrol et bir irtibatsızlıık var mı diye.[signature][hline]There's no sun shining through...

[Bu mesaj deep_thinker tarafından 19 Aralık 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj deep_thinker tarafından 19 Aralık 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beyler benden bu gece bu kadar...8 oyundan sonra kalbim bi halls of pain kaldıramıcak...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
ama yarın sabah ben baal a kadar gelirim...baal i sizinle kesicem..hırs ettim...yarın saat tam 5 gibi burda olmaya çalışın..isterseniz siz kurun..sizin görevlere giriym..yapalım..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
85.96.114.29 yeni server gelin nightmare...act 5[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-

[Bu mesaj Mandooo tarafından 19 Aralık 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beyler helle geçtim...ip aynı...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
en aktif olduğunuz karakterlerin levelını yazar mısınız?[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]
Mesaj tarihi:
buarda bi sorum var
3 socketli yesil bi silahim var benim
bunu act5 de gelen questlerle 4 soketli falan yapip sonra sirayla gerekli runewordleri takarak gelistirebiliyormuyuz?
yoksa rastgele bisiler mi takmam gerekiyor.....
Mesaj tarihi:
61 paladin...ged bu arad silah kasanda kac kare kapliyorsa o kadar cok socket takabilirsin...mesela sen gurz dedin sanirim...o 3 kare olur mesela 3 tane takabilirsin...(ben bunu 4. yü takmaya çalışırken öğrendim ve yıkıldım :) )[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
benim paladin var
lvl55 suanda
nightmare act 5 deyim onunla
giderek artiyor leveli :)
bide lvl54 necro var ama 1.10 oncesi bi char ve tek basina bi ise yaramiyor.ustunde cok kotu itemlar falan var :) onunla oynamiyorum hic
bide burdan senin savei cekmistim(arcane) , assasinin ustunde senin x% mf vardi onla arada sirada single playerda item avina falan cikiyorum :P
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 19 Aralık 2004 15:38 tarihinde demiş ki:
61 paladin...ged bu arad silah kasanda kac kare kapliyorsa o kadar cok socket takabilirsin...mesela sen gurz dedin sanirim...o 3 kare olur mesela 3 tane takabilirsin...(ben bunu 4. yü takmaya çalışırken öğrendim ve yıkıldım :) )

peki ben buna 3 lu bi rune siralamasi taksam hani bu netteki recetelere gore,yine etkili oluyor mu ?
yada bu runewordlari magicsiz temiz silahlara mi takmak gerekiyor :)
yani ne taksam iyi olur hehe
  • Yeni Oluştur...