rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Agustosu bekle KE gelsin Evlenme falan bulurum ben sana cok pis çöp çatanımdır bilirsinnnnn[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Lam ben evlenememki.. Benim char dişi :[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: fatihkaraca, 29 Haziran 2005 00:24 tarihinde demiş ki: Lam ben evlenememki.. Benim char dişi : Sanada uygun aslan gibi bir yiğit koca buluruz :-P[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 U_U Ko ÇöpÇatan hattı : /Pm Çopçatan_o (orc lar için) /Pm Çopçatan_h (humanlar için) :P[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Clan : ßruJah HttP://BruJahko.TK
Öne çıkan mesajlar