Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 1 saat önce alt komşu adsl bağlattırmış az önce gittim baktım hiçbi siteye girmiyo,modemin data ışığı yanıyo sürücülerde tamam,telekomu aradık adam yarın sabaha düzelir dedi,yeni bağladığımız için anca sistem oturuyo dedi,yalanını yiyim diyecektim bende:) varmı böle bişe gerçeten?[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 modemin admin panelinde baglı gozukuyor mu? kullanıcı adı şifresi dogrumu kullanıcıadi@ttnet olucak kullanıcı adı. bunlara bir bak.[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 modem ekranında 256/64 hız gözüküyo,kullanıcı ismi ve şifreyi nası değiştirecez? modemin kendi panelindenmi?[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 evt[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ve modemin flashına yazacasınız vcp tarzı ayarlar default 8,35 tutorial vardı geçen bi arattır[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar