Pipis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 evt başlıktada sorunumu netce belirttim sanırım.. oyuna bağlanamıyorm neden olabileceğine dair bir fikriniz varmı ?[signature][hline]Efsanelerle değil İMPARATORLUKLARLA BÜYÜDÜK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 adam gibi sorsana, eu mu us misin nesin? bide hata ne veriyo? oynadigin serverin web sayfasini takip ediyomusun etc?[signature][hline]Daoc: LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen Soon will be back at Albion/Exc!!!(xping,mling,artiing a Minstrel)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ben EU - Excalibur ve Prydwen'de oynuyom , 2 side islio serverlerin....[signature][hline]LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen 50 Minstrel "Siktifil HizliSiker" - Excalibur [Bu mesaj Gilth tarafından 27 Haziran 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Arkadaşın title bölümünde kay sunucusu gözüküyor ona göre yorum yapıyorum yeni patch geldiği için sorunlar ve çeşitli sebeplerden dolayı serverler kapatılıyor onlara denk gelmiş olabilir düzelmediyse sorun bağlantın ile ilgili bir problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar