AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 searchten bıraz baktım gozume bısey carpmayınca dırek konu acayım dedım sırasıyla drızzt kıtaplarını ıstıyorum, orjınal ısımlerını yazarsanız memnun olurum Homeland Exile Sojourn... gerısı lazım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 [The Crystal Shard Streams of Silver The Halfling's Gem The Legacy Starless Night Siege of Darkness Passage to dawn The Silent Blade The Spine of the world(Wulfgar)(drizzt yok) Servant of the Shard(artemis ve Jarlaxle Baenre) Sea of swords ayrıca http://www.geocities.com/frponlinetr/page37.html adresinde ayrıntılı bilgi edinebilirsin[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 sagolasın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Önemli deil yardımcı olduysam sevinirim[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Yeni çıkan bide A Thousand Orcs var[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 A thousand orc deil Thousand orcs bi de eylül de o serinin 2. kitabı lone warior çıkıyor[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 çıkar bakalım salvadore cıkar Drizzt ölmez fearun bölünmez :)[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 yok ya bu üçleme de ölücek gibi www.rasalvatore.com a girin bakın drizzt için ölmeyi bekliyor, kaybedicek bişeysi yok, yalnız falan diyor bence ölücek doğrusu da budur cıvıtmasınlar[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 sen bakma salvadore'a ölücek falan der sonra harbiden öldü zannedersin üstüne mağra çöker zehirlenir hatta yanar ama bir bakmışsın ölmemiş :)[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 o da doğru bakınız Wulfgar bakınız Bruenor hatta Drizzt bile öldü de Raiguy sonra iyileştirdi onu ama son üçlemede Companions of Hall'dan kimde yok Drizzt tek başına[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Drizzt tek başına olması çok güzel bence ona yakışan bu yanlızlık yanındaki maymun tipler varken karizması dağılıyor regis wulfgar vb..[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Haklısında adam yalnızlıktan kafayı yiyordu Quenywhar olmasa arkadaş bulcam diye Icewind dale a gitti yani sonra tek başına ölsün olur mu be Salvatore[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ben o yanlızlıktan kafayı yiyen drizzti seviyorum yanında her ırktan birtane bulunduran yanlızlığı biten bu yeni drizzt bana pek hoş gelmiyor[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Lone Drowun tanıtımdan alıntı Hunter's Blade are drawn.Drizzt will never be the same. Ranger deil de hunter sadece Drizzt kafatı yiyince oluyor[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 son kitap çoktan yazıldı siz uyuyun! Dünyadaki istisnasız her insan "Drizzt baydı!" diyene kadar bin küsür kitap çıkıcak, dragon kesicek, saçma sapan boyutlarda envai çeşit yaratık kesicek. sonunda son kitap "One And All" çıkınca da koskoca Fr üzerindeki tüm büyücüler toplanıp Drizzt'e bi çift scimitar hediye edecekler. Bizimki de "aha şimdi ne güzel dünyayı goblinlerden temizlerim!" diye sevinirken karşısına bi goblin kabilesi çıkıcak. Drizzt'in sert bi kılıç darbesinde çok büyük bi enerji patlaması yaşanacak (DL'deki catac. gibi bişi yani) ve Dirzzt Mrizzt kalmicak. ya da büyücüler öyle sanıyo. çünkü aradan tam 111 yıl geçince etrafta tam 1111111111111111 tane Drizzt Do'Urden dolaşıp dünyayı drowlardan temizlicek. çünkü Drizzt Do'Urden, aslında savaşlarda Daermon N'a'shezbaernon ailesine üstünlük sağlamak için polymorph büyüsüyle drowa dönüştürülmüş bir (hazır olun!) bir.. bir !!! TROLL !!! (şimdiye kadar kolu bacağı kopmadığı için 2-3 tane görmedik etrafta)[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter [Bu mesaj Eraq tarafından 22 June 2003 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhisis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 NE!?! :-O[hline]Mercy is weakness and weakness is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 inanmayanlar www.rasalvatore.com/oneandonly linkinden bakabilir sayfa yapılmış, ama site üzerinde hiçbiyerde link yok. bende uzun süren araştırmalarım sonucu bulabildim. benden duymuş olmayın sakın![hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Madem polymorph çekilmiş bir troll The Legacy'de dead magic zone giriyor polymorph falan kalmaz ortamda ama sadece kılıçları etkileniyor[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Pardon The Legacy'de deil Siege of Darknessdaydı hem Sea of swords da da Fire shield birine ölümcül vuruo benim bilddim ateş troll'ü öldürür ya da öldürmese de iyileşemez[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 fr'de bataklık trolü denen bir troll türü sadece ateşle yokedile biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Peki polymoprh'sa Ertuu Siege of Darkness ta dead magic zone yapıo büyüler çalışmaz ve trollse nasıl drow abilityleri kullanıo globe of darkness faerie fire gibi ve de nasıl Mielliki'ye inanıyor Troll ya var mı böle bişi Drizzt ve Troll daha neler[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ne ? drizzt kokmuş bir trollemi dost oluyor ?? drizztite casper gibi yaptılar artık herkez korkuyor falan sonunda gidiyor trolle arkadaş oluyor :) salvadore suyunu sıkmaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 trollle arkadaş olmuo kendisi trollmuş bu topic geri kalanına bak görürsün ben demiyorum[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Eraq diyorki Drizzt trollmuş[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ya beyler tamam guzel okumussunuz butun kıtapları tartısıyonuz, bende halıyle thread'ıme ne yazmıslar dıye merak edıp acıp okuyorum yazdıgınız seyler okumadıgım seyler yane bosuna sormadık kıtapları sırasıyla :) ayıp yaw yazmayın wulfgar geldı kestı felan fılan dıye drızzt'ın en asmıs halı exıledakı halıydı ya neyse..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar