Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran 3 kere titreyip kapanıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sodlatı kurdum icona tıkladım. 3 kere açılıp kapanıyor. pc dende dıt dıt diye ses geliyor. Ekran kartındanolabilrimi?

(erkan kartı ati radeon 9550)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
Yok mu bir çözümü???? pff:///[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
sanırım intro hedesi yapıyo olabılır o olayı
Başlat-programlar-soldat-setup 'a gel ordan Yukardan More yazan taba gel orad Play Intro checkini kaldır

Eger bu olmassa Setupde graphicsden full screen i kapa. öle dene bide[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Malesef yine olmadı...:/[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
setup daki bütün ayarları kurcala düzelebiliyor arada.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
Şimdidide tıklıyorum virüs var sil tekrar yükle diyor. Sanırım sorun virüs... Neyse saolsun. Format zamanı gelmişti zaten.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

• Yeni Oluştur...