n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Arkadaslar shaman talent abılıty "stormstrıke" ta bug mı var yuzde 20 nature dmg extrasını verıo ama extra 1 attack vermıo wf nın tek lısı gıbı olcak ıste hızı dusuk sılahla devamlı test ettım extra atak alamıorum sanırım..Bug varmı dedım hemen cunkı flurry talent ında bug var bılmem bılırmısınız (page ıle sormustum onaylanmıstı) 3 kere vercegıne yuzde 30 hızlı attackı 2 attack boyunca verıo bu tarz bı bug olunca ondada bole bı sorun varmı dıe sorım dedım ?[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ne demek istediğini anlamadım be arkadaş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 shamanların enchantment talent bolumundekı son acılan abılıtynın adı "stromstrıke" ozeelıgı cast edınce /ınstant/ 1 attak eklıo extradan ve sonrakı 2 nature dmg buyune yzude 20 bonus eklıo dıorumkı bonusları eklıo ntr dmge ama extra 1 attack ımı alamıorum hızı dusuk sılahlada denedım vurunca hemen ona bastım ard arda wf gıbı yapması gerek wf 2 kere yapıo bunda 1 kere yapması gerek shammysı olan ve o talentı bılen daha ıı anlar sanırım...[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bak benim full ench shaman'ım var bu ability 1 ay kullandım ve böyle bir bugla karşılaşmadım.Ve eğer ben senin dediğini anlamak için ikinci bir mesaja ihtiyaç duyuyorsam sorun biraz senin anlatımındadır.Zaten virgül, mirgül hiç sallamamışsın, cümle nerde bitiyor belli değil.Neyse benim sana önerim bu ability'yi hiç kullanma.götürdüğü mana'ya göre çok da iyi bir özellik değil bence.Ben talentları sıfırladım ve şuan çok mutluyum.İnan bana bir shamanın ench talent'ında Flurry'den daha ilerisi çok da gerekli değil.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 itemdan tutun da talenta kadar nedense bu oyunda extra strike veren herşeyde bi bug var ehe.thrash blade de buglıydı düzeltmişlerdi falan.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Flurry aldıktan sonra sallayın zaten enh'i zaten flurry'i tier 3 de alıyosunuz.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki: zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: ssj4songoku, 28 Haziran 2005 12:26 tarihinde demiş ki: Bak benim full ench shaman'ım var bu ability 1 ay kullandım ve böyle bir bugla karşılaşmadım.Ve eğer ben senin dediğini anlamak için ikinci bir mesaja ihtiyaç duyuyorsam sorun biraz senin anlatımındadır.Zaten virgül, mirgül hiç sallamamışsın, cümle nerde bitiyor belli değil.Neyse benim sana önerim bu ability'yi hiç kullanma.götürdüğü mana'ya göre çok da iyi bir özellik değil bence.Ben talentları sıfırladım ve şuan çok mutluyum.İnan bana bir shamanın ench talent'ında Flurry'den daha ilerisi çok da gerekli değil. edebiyat bölümümü burası kim adam akıllı yazıor da ben dıkkat etcem anlamadıysan anlamadın sankı bısey dedık neyse saol..bilmeyenlere duyrulur page ime cevap geldı konustum ufak sorunlar varmıs bu stormstrike olayında öle dediler calısıorlar dedıler gıttıler.Kimse sallamıor bi çok overboost yapan talent bonusu sorunlu ultima online mı oynuoz anlamış deılım ben şaşıorum bazen bazı olaylara onlar gitsinler mage armor iconu frost resıst ıkonu deyıstırsınler.Allah allah ya[signature][hline]h3xtermineytır [Bu mesaj n3mrut tarafından 28 Haziran 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Düzgünce Türkçe mesaj atmak sadece edebiyat bölümüne ait bir şey olmuş bizim haberimiz yok...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 "Düzgünce Türkçe mesaj atmak sadece edebiyat bölümüne ait bir şey olmuş bizim haberimiz yok..." Cümlen devrik olmuş :) neyse ya konu dagılmasın.Harbiden çok bug var ufak tefekte şeyler degıl hanı yatırıp baktıgınız zaman.Talentların anlamı kalmış olmuo resmen [Bu mesaj n3mrut tarafından 28 Haziran 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Türkçe'nin düzgün kullanımını tercih ediyor olsakta forum polisliğinden de bir o kadar rahatsız oluyoruz. Başlığı amacına uygun kullanalım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar