Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalıcı dövme & askeriye

Seregwethrin

Öne çıkan mesajlar

said:
forgiver, 27 Haziran 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
said:
forgiver, 27 Haziran 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
ya kusura bakmayın ama adam zorunlu askerlikten bahsetmiyor

askeriye ye girmek istiyor sanırım, ondan bahsediyor.

kendi mesajımı quote etmemim sebebi ego tatmini değildir.

Bende quote edeyim bari +1 diyerek biraz daha açıklıyım:

Askeri akademiden bahsediyorum direk asteğmen olarak okuyacağınız, liseden sonra olan ve mezun olur olmaz teğmen olacanız hedehödö.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
Sosyal ağlarda paylaş

harp okulunun mülakatı flnsa sorun çıkartabilirler kolu façalı bi arkadaşta yapmışlardı (düşün bide kızdı). askerlik için soruyosan onun mulakatı bile oldugunu bilmiyorum askerlikle ilgili 0 bilgim var ama bende merak ettim. askerde sorun çıkar mı 2 omuzdada hayvan gibi dövme olursa? gitmeyi düşünüyorumda.[signature][hline]unholy ownz u
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zerokull, 27 Haziran 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
şöle söylüyim arkadaş nazi alman panzer dövmesi ile gitti askere sorun çıkarmadılar.

bence çıkan sorun anlatılamayacak kadar utandırıcı olduğu için söylememiştir.
yada kimse görmemiştir dicem ama imkansız...
çırılçıplak soyuyolar çünkü...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog | Gececi
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05| insomnia
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Succubus, 27 Haziran 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
said:
Mavi, 27 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
Evet sorun çıkar.

Bende yaptırmak istiyorum ama şimdi askerlikte problem çıkarmı ?

Fazla büyük birşey olmayacak.

Abim yaptırmıştı soora askere gitmişti.. Problem olmadı onda ama yedek subay olarak yaptıı içinde olabilir bu. Sadece bir kaç kişi dinsiz olduunu sölemiş okdr =)..

Hocam saolasın.

Yaptırıcam sanırım sağ bacağıma bir dövme.[signature][hline]bla
dıkla sende aramıza gatıl...

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş sen vazgeç ikisinden birinden çünkü olasılıklardan bahsetmiyorum akademik açıdan kesinlikle olmaz
ok normal askerlikte tabiki de alıyorlar ama düştüğün yere bağlı bazı yerlerde sorun çıkarmasalar bile bazılarında sözel tacize kesin uğrarsın hatta bazılarında 2.sınıf insan muamelesi bile görürsün
yani kısaca gel sen vazgeç bu sevdalardan birinden[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Sosyal ağlarda paylaş

İstisnalar kaide i değiştirmez. Akademik de olsa zorunlu da olsa yapılan askerlikte dövmenin problem teşkil etmesi çok yüksek bir olasılıktır. Geçen gece show tv gece haberlerine çıkan bir dövme sanatçısına hayran kalmıştım. Çünkü çok dürüst ve çok güzel açıklamalar yapmıştı. "Her zaman, dövme yaptıracaksanız bir kez daha düşünün" diyordu. Ve de şundan bahsetmişti. Ona dövme yaptırmaya gelen bayan lar genellikle 25-40 yaş arası oluyormuş ve tamamen sanatsal durdukları için; sanatsal ya da kültürel dövmeler yaptırıyorlarmış. Oysaki erkekler ÇOK BÜYÜK BİR ORANLA 16-25 yaş arası oluyormuş ve tamamen ispat ve "oldum ben" amaçlı yaptırıyormuş. Sanatçının birikimi tartışılamayacak derecede yüksek. bu sebeple söylediğinin doğruluğu da tartışılmaz.
Kaçınılmaz ki büyük bir olasılıkla senin de durumun farklı değil; o yüzden şimdi yapma; hatta istersen askerden sonrada yapma.
kendini diğerlerine karşı kanıtlamak istiyorsan (ki istisnasız buna herkes ne münasebet ben hiçbirşey kanıtlamaya çalışmıyorum diyecektir ama bilinçaltı işte..) zekan ile ön plana çıkmayı başar. birşeyler yarat. düşüncelerinle farklı ol.
Sevdiğim bir şeyi sonsuza kada bedenimde taşımak istiyorum diyorsan da sevdiğin şeyleri hatırlamanın daha mantıklı ve kişiye özel yöntemleri vardır. onları dene...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...