OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 dolaşırken sürekli "Provoke?" şeklinde pm alıyorum..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya ben cok ıyı bılmıyorum hangısı daha cok zewk werır warrıor nası saglam dmg. werebılıyo mu elınde guzel bı sılah warsa yada nası dıyım hangısınde daha cok eglence tadı alabılıyorsun..?[signature][hline]The Night is Long The Music is Strong The DJ is Here..!!
demirhanXXL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 slm ben beramusdan _JANissARY_ hemen harpye girme ben az kalsın 43 e düşecektim zamanında DTS takıl harpy yapanları izle çok sayııda adam öldürdüm trade ile çok şerefsiz var ayrıca provoker KSci adamlar spot3 yapmışlar kıçlarından eğer adamdan harpyleri kapmaya çalışıyorsan adamdan sonra yapacaksın geç kalmadan, sürekli böyle yap hep adamdan 1 saniye sonra yapa yapa sana gelkirler biraz uğraş ölürsende üzülme fazla Cado bilir kaç kere yattığımı benmim:)
Öne çıkan mesajlar