OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 PROVOKER olmak için ne yapmam lazım? yakında lvl45 olacağım..reskill yaptıracağımı biliyorum 7-8 milyona..sonra olaylar nasıl gelişecek..hangi skill i kaça tamamlamam lazım..
2120201 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 defense yi 45 yap yeter[signature][hline]illaki bağırtceniz lem
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Walla voker ol olmasına da, voker olduğun zaman hemen koşa koşa harpy party sine gideyim deme sakın :)50 lvl üzerinde hatta 55lvl üzerinde bile olabilir. Bunun limitini üzerindeki itemlere göre kendin belirliceksin, yoksa harpy de çok kolay yatabilirsin, benden söylemesi.... Bu lvl lara kadar ne yapacam dersen, DTS de de vokere ihtiyaç oluyor DTS yi tercih edebilirsin...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 harpy ne gördüm ne kestim..duydum..dts partisine provoker değilken girdim yatmak üzereyken town a çektiler..sonra da partiden attılar:D defense 45 olacak demek..o zaman atak da vereceğim..berserk e puan kalacak mı? şu an yalnız atak+tutku yum..
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 45 olunca harpy yapan bi kaç kişiyi izle DTS partylerine katıl
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 peki son birşey..lvl42 yim..45 olana kadar nerde en hızlı kasarım..eslant demeyin lütfen
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eslant deruvish party[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 onu denemiştim ama priest imiz saolsun savaşta afk olmuştu ve lightning saldırısıyla heba olmuştuk topluca..zaten hepsi benim gibi lvl40-41 di...:D
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 provoker olunca beni bul eslantta.. harpy ya da golem civarlarinda olurum genelde. su an golem cekiyorum daha fazla yazamiycam :)[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 warrior için 45 olmanın tek yolu deru partyleri.birde nadiren pro bulamayınca lvl 41-44 arası warrior ları DTS partylerine alıyorlar toplasın die
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya millet partiye alıp anında atıyo anlamıyorum...sürekli de aktifim..oturmuşluğum da yok..konuşmuyorum da..
megakill Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Malach, 13 Haziran 2005 21:46 tarihinde demiş ki: ya millet partiye alıp anında atıyo anlamıyorum...sürekli de aktifim..oturmuşluğum da yok..konuşmuyorum da.. hmm belki istedikleri sayıda harpi provake etiiğini düşünmüyorlar ondan olabilir. Bence attacker ol ve Deru sonrada Apos partilerine girmeye bak, çünkü harpylerde inanılmaz Ks var ve o yüzden aldığın expiye değmiyor gibi görünüyor...[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren!
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kafayı yicem...sanki partide savaşmak kötü ya
Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Harpy insanı oyundan soğutan bir yer . Eger prov yapıcaksan en iyisi Cz 'dir.cz için lvl' az degil direkt yok denebilir.[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 deruvish.....[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 harpy hakkında duyduklarımdan sonra pek gidesim yok..ana baba günü ks yeriymiş
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ayrıca cz de dişime göre rakipler var mı..lvl42 nin yarısındayım
megakill Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Malach, 13 Haziran 2005 22:14 tarihinde demiş ki: ayrıca cz de dişime göre rakipler var mı..lvl42 nin yarısındayım :D onu unut :D..Lvl 60 tan önce Cz de dogru düzgün Pk yapamazsın.Şu an CZ de yapabileceğin en iyi iş 1.5 M' ye np alıp arkadaşlarınla deru dönmek ve o aldığın np'lerin orclar tarafıdan (veya HU hangi race oldugunu bilmiyorum) tüketilmesini beklemek :D[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! [Bu mesaj megakill tarafından 13 Haziran 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben humanım da lol...anlamadım..cz de yaratık kesince de np mi alıyorsun
megakill Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Malach, 13 Haziran 2005 22:28 tarihinde demiş ki: ben humanım da lol...anlamadım..cz de yaratık kesince de np mi alıyorsun Yok Riote ve Atross'tan bir tek np alabilirsin,kaybedeceğin np dediğim o para ile aldığın np. Ama cz de kestiğin yaratıktan eslanddakine göre %20 fazla expi alırsın.Yani eslandda atıyorum 1 deru 5k expi veriyorsa cz de aynı deru sana 6k expi verir.[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren!
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ama elmorad ezmesi olma riski de var di mi
megakill Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Malach, 13 Haziran 2005 22:35 tarihinde demiş ki: ama elmorad ezmesi olma riski de var di mi Valla o belli olmuyor,bazen saatlerce rahatsız eden,gelen giden olmuyor,bazense her 5 dakika da bir uğruyorlar,Hu-town'a yakın olan 2 tane deru yeri var,ben agaclık olan yeri sana tavsiye ederim.Diğer yer aposla bitişik olduğu için ziyaretçisi çok olur...[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren!
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ok saol..oralardaysan grşrz..orc musun
megakill Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben beramusta el_morad'ım[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Pekı warrıor da attacker mı yoksa prov. mu daha cok iş yapar[signature][hline]The Night is Long The Music is Strong The DJ is Here..!!
Öne çıkan mesajlar