Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abyss 20.katta bus satın alma


CaDoBaBa

Öne çıkan mesajlar

e$e dosta wormlardan cikan dungeon keylerden merchant acmasi icin ricada bulunulur. (ayrica bu i$ kimin gozunu para hirsi burudugunu anlamak icin bire birdir. 1 coinden fazla fiyat yazan dombilidir.) sonra bu keyler tek tek alinir. boylece inventorynizde ayri slotlarda olurlar. tam olarak kac tane lazimdi onu hatirlamiyorum ama 5 olmasi lazim. siz fazladan alin yine de.

sonrasinda abyss'de alt katlara dogru yolculuga baslanir. bu is health'i dusuk olanlar icin biraz risklidir. nice mageler gordum flame warriorlarin oldugu kata geldikleri gibi yattilar yazik.

20. kata geldiginizde tanesi 2.4 YTL olan BUSlardan alabilirsiniz. daha sonra almak icin onca yolu teptiginiz bu scroll ile guzelim itemlerinizi heba edebilirsiniz. kolay gelsin.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tosun_pasa, 14 Haziran 2005 22:10 tarihinde demiş ki:

20. kata geldiginizde tanesi 2.4 YTL olan BUSlardan alabilirsiniz. daha sonra almak icin onca yolu teptiginiz bu scroll ile guzelim itemlerinizi heba edebilirsiniz. kolay gelsin.


:)[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren,
Wer nicht kaempft...hat schon verloren!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ticaretine girip bol miktarda almicaksanız hiç kasmayın degmez ugraşmaya. ticaretine giriceksenizde şöyle bir tavsiyem olsun. noob bir char açın transformation scrollla en alt kata inin yada ölseniz bile her indiginiz katta gate e sag tıklayıp menuyu açın sonra ok e basıp canlandıktan sonra bi alt kata inin. karakterinizi 20. katta bırakın alıcagınız zaman arkadaşınız 1. kata gelir , sizde 20. katta respawn seçip /town çekersiniz. arkadaşınıza verirsiniz scrolları sonra kendinizi öldürtüp tekrar 20. kata inersiniz.[signature][hline]unholy ownz u
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tosun_pasa, 15 Haziran 2005 11:11 tarihinde demiş ki:
zamaninda bu i$i pek bilen yokkken, bilen de ugra$miyorken 2.4'e alip 2.8'e satan GreyHawk ki$isi servetinin buyuk cogunlugunu bu yolla yapmi$ idi. GreyHawks_Shop adi altinda 7/24 acik bufesi adama ne goldbarlar kazandirdi; oyunun en zenginlerinden biri yapti..


o adam tam bir kazıkcı.Fiyatları o kadar ustte tutmasına ragmen satın alanlara ne denir bilmiyorum.Ama o shop da bir seven eleven bir bp7/24 gibi calısıyor.
Simdi daha ilginc tipler turemish durumda ben bunlara leshci diyorum.Adam giriyor pazara pazarda butun CUS ları topluyor gidiyor anvil in oraya CUS tezgahı acıyor.Tabi CUS surekli sagdan soldan portleyen bir item oldugundan cok fazla kar edemiyor ama bunu abbys icin yapanlar da war.Abbys in fiyatı bu sekilde tek el yapılarak yukseldi.Enflasyondan once zaten yukselishteydi.Bir de diger itemların fiyatı yukseldi buna da cakalım zammı diyerekten verdiler küsküyü. Bir ay ya da biraz daha fazla zaman oncesi abbys 150k iken areste simdi normal fiyatı 500k. En manyak durum zaten priest chitinlerde. 200k ya bulabilirken simdi en ucuz 1m ye war. yuzde 500 oldu.
Evet moradon piyasasından ekonomi haberlerini dinlediniz, birdahaki yayında gorushmek uzere..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader)
OTTOMAN_EMPIRE
level:6x
Ares
Moradon serbest piyasa broker ı
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...