-007- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 üsküdar fen'di bi zamanlar -ki hala-[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 - Benim okulum çok zor.. - Benim okulum daha zor.. - Hayır en zoru benim okulum.. - Hölölöl - Hödö hödö vs.[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: forgiver, 27 Haziran 2005 23:00 tarihinde demiş ki: şöle öğretmediği şeyi soran hocalara kılımdır dersde bebe bebe örnekleri çözerler sınavda üni yıllarından kalma bir kitaptan dayarlar soruyu tamam birazda biz kascaz yapcaz, herşeyin çözümü olmuyacak ama bazen abartiyolar bu olayı evet ya kaliteli okul olduklarını göstermeye çalışıyolar heralde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Spidee, 28 Haziran 2005 02:57 tarihinde demiş ki: - Benim okulum çok zor.. - Benim okulum daha zor.. - Hayır en zoru benim okulum.. - Hölölöl - Hödö hödö vs. ama yinede bizimkisi daha zor isparta fen lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ohh gelde kıskanma şimdi. Öğrencilik dünyanın en kolay işi, istediği kadar zor olsun okul. Aç kitabını çalış, gir sınavına çık.. Nesi zor lem bunun :-) Değerini bilin değerini bu yılların mumla arayacaksınız hehe.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bizim Zarif war matematikçi hayatı sırf matematikten ibaret görüyo, sınıf 30 kişi 24 kişi 1 aldı, (KabatAs Erkek Lisesi bu)(Aslnda Bir Anadolu lisesidir okulumz ama adı öyle), Çalısmıyorsunuz diyo, Hergün eve gidince 2 saat bugun ne yaptk diye tekrar yapsanız, sorular çözseniz,eski konuları yenileseniz böyle almazsınız diyo, Ulan ben gunde 2 saat logaritma,limit,karmasık sayı çalıssam düzenli öss de napcm bre hoca?Hadi onu da bırak okul ztn 8 ders oluyo, Matematiği diyelim yaptık, Kimyayı fiziği, geometriyi ne zaman çalscaz?Hepsini 2 ser saat calıssam, eve 6 da geliyorum, uyku uyumammam lazım, gel de bunu denyoya anlat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: turambarturin, 28 Haziran 2005 03:07 tarihinde demiş ki: said: Spidee, 28 Haziran 2005 02:57 tarihinde demiş ki: - Benim okulum çok zor.. - Benim okulum daha zor.. - Hayır en zoru benim okulum.. - Hölölöl - Hödö hödö vs. ama yinede bizimkisi daha zor isparta fen lisesi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar