Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticigi seviyorum ya:D

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Valla nıye yazıorum bılmıyorum ama su an 10 sarkı bı de phtoshopu ındırıorum bu yavaslıkta hıc bı sıtye gıremıyorum yanı bı sayfayı acmam bı kac dkmı alıyor fakat patıde bole bısı yoq her zamankı hızımda devam edıyor..HELAL Be Pati bole git :D...

PS:Cok sacma ama ıcımden geldı ıste ...:)[signature][hline]MSN:[email protected]

www.sindarin.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

paticik ile pıtırcıkı karıştıranlar var birde. geçenlerde arkadas grubu ile starbucksda oturmuş göbek şişiriyorduk. sohbet internete konusuna geldi bir arkadaş beni işaret ederk emreninde pıtırcık diye sitesi var şeklinde bi laf etti. pıtırcık hmm evet olması gerek öyle bişiler diye cevap vermiştim. peki bunu niye yazdım buraya bende bilmiyorum. hayri pıtırlar sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende seviyorum da,
isim falso :P

- Olm bu site ne? ismi ne? paso takılıyon burada..
- Bi forum
- Ne forumu ? ismi ne ?
- Ağırlıklı olarak mmorpg. Ama tam anlamı ile bir community..
- Hmm, ismi ne? kaç kişi var?
- Bayağı bi kişi var işte
- İsmi ne?
- İsmi güzel bi isim
- Ya ismi ne olm ismi ismi?
- İsmi yok öyle özel bir yer burası, underground bir forum ip'den giriyoruz..
- YA OLM İSMİ NE!!
- paticik
- hay allam gay sitelerine takılıyon, allah sana akıl fikir versin..

(ahaha bole bişi yok tabii de ismi komik yani onu belirtiyim dedim..)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Sosyal ağlarda paylaş

bence si,tenin tasarımı değişsin böyle linde balta tutan kasları şirilmiş kırmızı gözlü kediler fln olsun[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

korksun işte millet hatta sitenin adı "hardcore-paticik" olsun arka fonda da çok sert şarkıalr çalsın toplantılarımız metal barlarda olsun hep beraber kafa salalyalım arada dışarı çıkıp adam dövelim motorsikleet çetesi kuralım çete başı fedo olsun böyle insnalar paticik dendiğinde zihinlerinde yumuşaklık değil de sertlik gelsin

yeaaaaa testeron oranım bir anda yükseldi hemen gidip bench press yapmalıyım! paticik dedikçe daha bi havaya girmeye başladım, alemin kralı benim![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

evet!!!!!!! böyle bişey olsun gitarla amfi falan ben getirrim konser veririz grubun adını paticik koyarız deli bişey olur sora yeraltı dünyasına gireriz sitelerden haraç alırız(yani kedi alır:)) bu network ün güvenliği bizden sorulur fln diyelim deli bişe olalım!!!!!!
PATICIK RULZ!!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...