Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

western union nedir


thasaad

Öne çıkan mesajlar

ewt bi ara para transferi yaparken cok yuksek oranlarda kesiyorlardı paradan kendi paylarını. ama suan bilmiyorum. zaten paypal falan turkiyeyi desteklemedigi icin eliniz mahkum idi wunion ile calısmaya. paypal hala tr desteklemiyor sanırım hala eliniz mahkum orası ile calışmaya :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
- adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Western union , musterilerinin Amerika veya Kanadadan dunyanin herhangi bir yerine maximum 15 dakikada para yollamalarina imkan saglayan bir kurulus. Gayet guzel ve hizli calisiyorlar. Ben 2 tane Uo accountumu ebay/western union dan sattim. Sube olarak Disbank'a gitmistim su anda adi etibank falan oldu galiba. Neyse burdaki olay gittiginiz bankada iceri girmeden once kapida Western Union stickeri gorurseniz o bankada Hesabiniz olmasa bile birisi size para yolladiginda gidip cekebilirsiniz. Digital Account/Item gibi seyleri gavurlara satmanizin su anki en yaygin ve en kolay yolu bu. Tabi soruyu bu yuzden sordugunu varsayiyorum :)

En son hurriyette haber okudum Western Union Ziraat bankasi ile de anlasti ve turkiye icindeki koylere kadar ulasacak kapasitede falan geyikleri vardi. Ziraate de gidip bir sorun. Paypal konusundada henuz bir gelisme yok ama turkiyeye gelecegini sanmam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...