redge Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 cem yılmazın pamukla ilgili bi skeçi var bi yerinize tıkıyolar pamuğu artık hangi cehenneme giderseniz gidin falan diye güzeldi baya:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: MartinLGore, 28 Haziran 2005 02:49 tarihinde demiş ki: Yalnız komik olan şu ki, adamlar köpek üzerinde deniyo, 3 saatlik bir deney, ondan sonra insanların dondurulup istenildiği zaman canlandırılabilineceği sonucunu çıakrıyorlar.. hangi denyo bilimadamı böyle bir çıkarımda bulunabilir ki? belkide böyle bi yargı çıkarabilcek düzeydeki insanların kafasını karıştırmicak şekilde basit olarak açıklamışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 KIYAMETİN ALAMETLERİ bunlar. Korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bence ufak bi sallama var bu konu üzerinde :D Köpegin vakti dolmamıştı ve Allah onu geri yolladı :d[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] [spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo] Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bu tür haberler bana çok saçma geliyor ya bilemiyorum neden böyle geldiğini misal o ateşi yalıtan malzemede öle böyle bilim ilerliyormuş gibi geliyor ama bi gelişme olmuyormuş gibi neyse saçmaladım.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ya zombi ile nası bağdaştırdı demişti biri.Insanda ruh olmazsa, Hiçbişey hissetmezse zombidir.Zaten ruhsuz hissetmekte imkansızdır ama bu demek değildir resident evil gibi olcak :> onlar kaka zombi Cız :hrr: :yapma: [Bu mesaj Erutan tarafından 28 Haziran 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar