Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapmaliyim

epoxx

Öne çıkan mesajlar

kisaca ozetlemek gerekirse;

Su anda master yapmaktayim, fakat isim yok universtede malum kadro yok disarda da calisamiyorum cunku full time labda calismam gerekiyor neyse para yok pul yok 1 senedir yaptigim deneylerde cikmiyor hocada benden pek hoslanmiyor verdigi konularin cikmadigi icin her seferinde beni assagilamak icin yer ariyor ustune simdi laba bi hatun gelicek deli gibi hoslaniyorum ama erkek arkadasi var sonuc feci halde depresyondayim 2 gun depresif gezip 1 gun normal geziyorum sizce ne yapmaliyim

PS: bu bi cesit ozet bi ton baska seylerde varda soylemiyim afise olmuyum
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
master bitmesine az kaldıysa sık dişini
çok varsa iş ara
yarıda bırak
master in iş e girmede pek seçicilik yanı yok
kendini yetiştirmeye bakıyorlar
1 yabancı dil öğrenmek master yapmaktan çok daha yararlı işe girmede ve yüksek maaşta..

edik: buda benim 10000. mesajım olmuş hehe buraya denk geldi[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem

[Bu mesaj DynamicK tarafından 28 Haziran 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla su anda ilk sene bitti projem bitmiyor diye ne yaz tatilene gidebiliyorum ne baska bir sey yapabiliyorum projem o kadar tikandiki tez hocamin bana 0 inanci kaldi butun koydugum deneylerin bilimsel kontrolunu istiyor ve deneyler cikmamak icin direniyor is olayina gelince askere gitmem gerek iyi bir is bulmak icin onun icinde sanirim celbi kacirdim cunku 2008 e kadar tecilli
Sosyal ağlarda paylaş

yok valla hic kesmiyor wowu bu arada birakmazdim harbi son 5 sene gunde en az 8 saat bilgisaysayar oynuyan bi insandim simdi elimi suremiyorum oyle boyle bi durumda degilim

gezip dolasma olayina gelince oyle bi surat varki etrafimdaki herkesi uzuyorum pekde kimseyi kirmak istemiyorum o da sakat tek basimada hic biseye konsantre olamiyorum

[Bu mesaj epoxx tarafından 28 Haziran 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kendine has eglenebildigin ve dertlerini unuttugun bir oyun yada spor yada ne bilem bişi yok mu ?

Mesela benim canim sikilinca birine kizinca sevgilimden ayrilinca yada ne bileyim tartisinca olmayacak bir hata yaptigimda gider bilardo oynarim hem oyun kafami toplar hemde dusunmek ve stres atmak için iyi bir yol.

Sen de sana uygun bir sey secebilirsin..[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...