epoxx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kisaca ozetlemek gerekirse; Su anda master yapmaktayim, fakat isim yok universtede malum kadro yok disarda da calisamiyorum cunku full time labda calismam gerekiyor neyse para yok pul yok 1 senedir yaptigim deneylerde cikmiyor hocada benden pek hoslanmiyor verdigi konularin cikmadigi icin her seferinde beni assagilamak icin yer ariyor ustune simdi laba bi hatun gelicek deli gibi hoslaniyorum ama erkek arkadasi var sonuc feci halde depresyondayim 2 gun depresif gezip 1 gun normal geziyorum sizce ne yapmaliyim PS: bu bi cesit ozet bi ton baska seylerde varda soylemiyim afise olmuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 master bitmesine az kaldıysa sık dişini çok varsa iş ara yarıda bırak master in iş e girmede pek seçicilik yanı yok kendini yetiştirmeye bakıyorlar 1 yabancı dil öğrenmek master yapmaktan çok daha yararlı işe girmede ve yüksek maaşta.. edik: buda benim 10000. mesajım olmuş hehe buraya denk geldi[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem [Bu mesaj DynamicK tarafından 28 Haziran 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 sende garbagede topic aç[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epoxx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 valla su anda ilk sene bitti projem bitmiyor diye ne yaz tatilene gidebiliyorum ne baska bir sey yapabiliyorum projem o kadar tikandiki tez hocamin bana 0 inanci kaldi butun koydugum deneylerin bilimsel kontrolunu istiyor ve deneyler cikmamak icin direniyor is olayina gelince askere gitmem gerek iyi bir is bulmak icin onun icinde sanirim celbi kacirdim cunku 2008 e kadar tecilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hangi bölüm ve uni? alt tarafı master yani okadar kastırmıyorlar benim bildiğim[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 deneyler ne konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epoxx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 odtu / kimya deneyler cikmiyor hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epoxx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 oyle kotu bir haldeyimki wowu bile biraktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 wow u kötü halde olmayanlar bile bırakıyo boşwer wow u[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 otur evde agla, damar sarkilar dinle, ben oyle yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 çık gezin , hayat güzel :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epoxx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yok valla hic kesmiyor wowu bu arada birakmazdim harbi son 5 sene gunde en az 8 saat bilgisaysayar oynuyan bi insandim simdi elimi suremiyorum oyle boyle bi durumda degilim gezip dolasma olayina gelince oyle bi surat varki etrafimdaki herkesi uzuyorum pekde kimseyi kirmak istemiyorum o da sakat tek basimada hic biseye konsantre olamiyorum [Bu mesaj epoxx tarafından 28 Haziran 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Kendine has eglenebildigin ve dertlerini unuttugun bir oyun yada spor yada ne bilem bişi yok mu ? Mesela benim canim sikilinca birine kizinca sevgilimden ayrilinca yada ne bileyim tartisinca olmayacak bir hata yaptigimda gider bilardo oynarim hem oyun kafami toplar hemde dusunmek ve stres atmak için iyi bir yol. Sen de sana uygun bir sey secebilirsin..[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar