SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ya savaşa neden assasinler gelmiyo yada ben mi görmüyom...[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang,Kamikaze İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
holigun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ben her savaşa giriyorum her zamanda en az 2-3 kişi kesiyorum sana denk gelmiyo heralde
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: holigun, 27 Haziran 2005 03:26 tarihinde demiş ki: Ben her savaşa giriyorum her zamanda en az 2-3 kişi kesiyorum sana denk gelmiyo heralde wooooooooow cool![signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
heso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mutlu oldun mu adamı ezmekle Burial?[signature][hline][b]Liv Tyler
teufel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben pek anlmadım ama sorunu asas lar gorunmez oluyor gorememen doğaldır yoksa asasların savaşa gelmediği yok yani serverlarda bu kadar çok asas varken...[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
NeveRminD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ama 2-3 adam kesmek te ve bu u da olaymıs gıbı yaz heso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 adam ondan zevk alıyor sen ondan zevk alıyosun. Oyun oynuyoruz sonuçta.[signature][hline][b]Liv Tyler teufel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 2k np ahauah iiyi alıyomuşun valla hll[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr: Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Amaç eğlenmek ve zevk almak 2K da 100-150 de zevk veriyorsa sorun yokdur.Hem nedir bu küçük görme ? Saçma değil komik[signature][hline]Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :63 Arch Mage TRibula Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 sende 1.2 k yı dırek dağıtılanlardan tasın kırılması sonucu gerısını de kestıklerınden al sevınırsın 2k ya alamazsan da uzulursun bu kdr basıt yapamıosanız 2 k aldım dıyene de laf temeyınm onn becerisi ve sızın becerıksızlığınız yada guc ve lvl meselesi:D[signature][hline]=======>:::NvM:::<======= SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 O zaman bana denk gelmiyo diyelim... Bret te Kristal'i kırarken benim gibi 5 tane daha assasin olsa o kristal yamılır :D[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang,Kamikaze İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!! TRibula Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 brethe gıttığımde krıstale deıl n00blara donuom ben daha gusel oluodu:D[signature][hline]=======>:::NvM:::<======= Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Tribula_IV_, 28 Haziran 2005 09:43 tarihinde demiş ki: sende 1.2 k yı dırek dağıtılanlardan tasın kırılması sonucu gerısını de kestıklerınden al sevınırsın 2k ya alamazsan da uzulursun bu kdr basıt yapamıosanız 2 k aldım dıyene de laf temeyınm onn becerisi ve sızın becerıksızlığınız yada guc ve lvl meselesi:D 2K ya lıfım yok . Başkasının 100 - 200 yada nekadar alırsa alsın onu küçük görmeye lafım benim. *Savas kazanılsın veya kazınlamasın 62+ wairor her durumda 2 K yapar. 2 K savas için cok bir rakam değil *[signature][hline]Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :63 Arch Mage Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1033674-assasinler-neden-sava%25c3%25bea-gelmiyo/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
heso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 adam ondan zevk alıyor sen ondan zevk alıyosun. Oyun oynuyoruz sonuçta.[signature][hline][b]Liv Tyler
teufel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 2k np ahauah iiyi alıyomuşun valla hll[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Amaç eğlenmek ve zevk almak 2K da 100-150 de zevk veriyorsa sorun yokdur.Hem nedir bu küçük görme ? Saçma değil komik[signature][hline]Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :63 Arch Mage
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 sende 1.2 k yı dırek dağıtılanlardan tasın kırılması sonucu gerısını de kestıklerınden al sevınırsın 2k ya alamazsan da uzulursun bu kdr basıt yapamıosanız 2 k aldım dıyene de laf temeyınm onn becerisi ve sızın becerıksızlığınız yada guc ve lvl meselesi:D[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 O zaman bana denk gelmiyo diyelim... Bret te Kristal'i kırarken benim gibi 5 tane daha assasin olsa o kristal yamılır :D[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang,Kamikaze İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 brethe gıttığımde krıstale deıl n00blara donuom ben daha gusel oluodu:D[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Tribula_IV_, 28 Haziran 2005 09:43 tarihinde demiş ki: sende 1.2 k yı dırek dağıtılanlardan tasın kırılması sonucu gerısını de kestıklerınden al sevınırsın 2k ya alamazsan da uzulursun bu kdr basıt yapamıosanız 2 k aldım dıyene de laf temeyınm onn becerisi ve sızın becerıksızlığınız yada guc ve lvl meselesi:D 2K ya lıfım yok . Başkasının 100 - 200 yada nekadar alırsa alsın onu küçük görmeye lafım benim. *Savas kazanılsın veya kazınlamasın 62+ wairor her durumda 2 K yapar. 2 K savas için cok bir rakam değil *[signature][hline]Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :63 Arch Mage
Öne çıkan mesajlar