berdush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Selam millet.. bu oyunu oynayan var mı aranızda.. Bilgisayara yükledim ama normal hızından daha hızlı çalışıyo.. Çok uçuk çalışıo.. Sorunun neden kaynaklanabileceğine ait fikri olan var mdıır acep? Şimdiden teşekkür ettim herkese..[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır. Nietzsche Hatasız kul olmaz.. Gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hehe aklıma cm 01-02 geldi bilgisayarım çok hızlıydı adam transfer ekranında fiyat arttırımına 1 bastı mı 3 gidiyordu :) Arkada bilgisayarını kasacak programalr çalıştır öyle dene[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ha speedxp gibi programlarla hızını da yavaşlatabilirsin bnilgisayarının[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben oynamştım ama böle bi sorun yaşamadım[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 herkes bilgisayarını hızlandırmak için uğraşır arkadaş yavaşlatmak için uğraşıyor :P[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 arkaplanda virus scan yap :D[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar