Zopik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Kitabın adı "Professional Visual Basic 6 Web Programming". Varsa türkçesi daha iyi olur diyeceğim ama yok gibi çevrilmişi. Ne kitaba verecek 50 dolarım ve ne de gelmesini bekleyecek zamanım var. Normalde kullandığım P2P'lara bakamıyorum çünkü ne paylaşım var ne de port açma gibi bir özgürlüğüm. Nette bulamadım. Bulabilen varsa makbule geçecek. Olmadı bunun eş değeri bir kitapta olabilir. Neden konu dışına açtım? Hem internet hem donanım yazılım hemde eğitime giriyor bu. Ondan konu dışına açtım :p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 28 Haziran 2005 04:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 upppp... hala lazım[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 muadilleri?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 o da olur martin ama bulamadım pek bişi.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Şunlar var elimde : Advanced_Microsoft_Visual_Basic_6_0_2nd_Ed.chm Developing_XML_Web_Services_and_Server_Components_with_Visual_Basic_NET_and_C_Sharp_NET.chm MS_Press_101_Microsoft_Visual_Basic_Dot_NET_Applications_eBook-LiB.chm (OReilly PDF) Programming Visual Basic Dot Net.zip [ Visual Basic.NET ] Developer's Guide.pdf Programming_Visual_Basic.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar