gellidus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 oyle sanat fln olduguna gore ben atma hakkimi horacegoesskiing den yana kullaniyorum :) nicki copy/paste yapmadim paticikteki favori nicklerimden birisi :) ama bu arkadas huy edinmis artik cezasi tez zamanda verile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 O kadar saat bekletilmişsen , arkasında başka bir sebep vardır.Ekildin büyük ihtimal :) , da bir şeyi anlamıyorum baktın 30dk oldu ve ses , seda yok daha neden beklersin.Ha telefon acar veya bi şekilde ulaşır pardon geç kaldım ama yoldayım geliyorum der beklersin.Ayrıca evet bekletilmek hiç hoş bir şey değil hele 2 gün üst üste ise o zaman bi şey vardır. Prof. Haydar Dümen konuştu ^^ , bi dahaki sefere görüşmek üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: ecchi, 27 Haziran 2005 19:56 tarihinde demiş ki: bir gun once gelecegim deyip evinde 3 saat kadar bekletildikten sonra gelmeye hic niyeti olmadigi anlasilan, ertesi gun taksim meydanda 40 dk agac olmak suretiyle bekleten erkek arkadasa ne yapilmalidir? bu bir aliskanlik midir yoksa karsi taraf bekletmekten zevk mi almaktadir? muhtemelen sorumsuzluktan ileri gelen bir rahatlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar