ecchi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bir gun once gelecegim deyip evinde 3 saat kadar bekletildikten sonra gelmeye hic niyeti olmadigi anlasilan, ertesi gun taksim meydanda 40 dk agac olmak suretiyle bekleten erkek arkadasa ne yapilmalidir? bu bir aliskanlik midir yoksa karsi taraf bekletmekten zevk mi almaktadir?[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tam anlamadım kim beklleti kim bekletildi. il sen mi beklettin ilk o mu bekletti çözemedim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 her seferinde ben bekledim. ama benim anlamadigim bunun sebebi iste, acaba birini bekletmekten haz almana yolacan bir ruh hastaligi mi var?[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eee alışcan olm Sana 5 de buluşalım derse gitcen 5:40 gibi gitceksin.Kız milleti dedikten 1 saat sonra gelir.Hepsi böyledir fixtir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 anlamadin sanirsam. kiz olan benim, bekleten erkek arkadasim. neyse[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tamam pardon anladım şimdi.. erkek bekletiyor mu ilginç.. demek sende cadılık geni yok. varsa bi göster bak bi daha yapıyo mu? [Bu mesaj MartinLGore tarafından 27 Haziran 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tamam da yanlış anlamadıysam, arkadaş kız. yani bekleten erkek oluo. =) erkekler (biz) böyleler (böyleyiz). =) alışırsın eheh. Edit:Aynı anda 3 msg ın gelme sorunsalı... pff :([signature][hline]Silent dance with death... [Bu mesaj Solonor tarafından 27 Haziran 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 :-O direk bırak.Öyle bekleten erkekmi olurmuş :-O[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hatta bekleten de sizden, gerci adini burda afişe etmek istemem[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 birkerede belki affedilirde ikincisinde terbiyesizliğini vur yüzüne[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ayıbetmiş ox[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Geçmiş olsun ozaman.Birde şöyle dene dedi mesela 2 de gel 2 de hazırlanıp cık.O arkadaş kesin böyle yaptığı için geç Kalıyordur.Zanlediyo 2 de hazırlanıp direk ışınlancam :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Biraz naza çek kendini... "Trip" at bak bakalım bi daha yapıyomu :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ilkinde hadi geç hazırlanılıp gecikilir ikincisindede yapılırmı aynı öküzlük?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 illaki kendince "mantikli" sebepleri vardir. ne yazikki telefonu bozuk oldugu icin mobil halde ulasilamama sorunu da var bu arkadasin. bu durumda ne yapip edip zamaninda gelinmeli degil mi ama? 40 dk bir kiz bekletilmemeli diye dusunuyorum. sonra bir de bu yuzden kizinca kafa tutma var o ayri, hic girmiyorum.[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 uçan adamdan ders al.Uçarak kafa atmak için.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 gayet de donerim giderim ama.gelen gelir, gelmeyenler ne hali varsa gorur.[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bu durumda yüzüne bakılmaz karşı tarafın özür üstüne özür dilemesi beklenir ha etmezse zaten devam edilmemeli tabi sen bilirsin[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 echhi çok bencilsin valla bu arkadaşın bir bulusmasına giderken 2 saat geç kalıp kız arkadasıma ugradım bahaneside var ama yani neymiş senin için diğer arkadaşlarını bekletiyor hemide 2 saat şimdide belki bi başkasının gönlünü alırken seni bekletiyor ama ona en uygun ceza ne olabilir diye düşünürsek hmmsss kulağını çek geldiginde böyle asıl 1-2 metre götür sonra bırak kafi[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 siz sanirsam taksimin ortasinda agac pozisyonunda beklemiyordunuz ama. 20 dk once evden aranip konusulup saat belirlenmisse, ona gec kalmak kimin bencilligi bilemeyecegim[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 valla ben verecegin cezada indirime gitmen konusunda bir yakarış yapma taraftarı değilim öyle lanse etmeyim kendimi de tam tersine yaptıgım sekr.. ücretini alamamam muzdarip bir durumda kalmama neden olduğu için bir fıske de benim adoıma vur demek adına uğradım topicine ellerin dert görmesin diyorum şimdiden[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem [Bu mesaj DynamicK tarafından 27 Haziran 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ee ne yani sormadın mı sen çocuğa,belki gayet geçerli bir sebebi vardır... ya da belki sadece sana kastı yoktur adamın huyu budur, her yere geç kalıyordur. mesela bende tanıyorum öyle birisini,hiç bir yere vaktinde yetişemez,başlarda alışmak zor olmuştu ama fazla eleştirmemek lazım,şimdi ben de her yere geç kalıyorum :D[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 o sizin kendi aranizda olan birsey. sahsen ben iki gun ustuste bekletilmekten cok da hoslanan bir insan degilim[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Aslında kadın-erkek ilişkilerinde bir problem olduğu zaman yorum yapmak için en iyisi ilk önce 2 tarafı da dinlemektir, şimdi biz sadece seni dinlediğimiz için sen haklı görünüyosun, arkadaş haklı onun da kendince haklı nedenleri olabilir ama ben şahsen kız arkadaşımı 40 dakika bekletsem - haklı olsam dahi- özür dilerdim.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: DynamicK, 27 Haziran 2005 20:22 tarihinde demiş ki: ...olduğu için bir fıske de benim adıma vur demek adına uğradım topicine ellerin dert görmesin diyorum şimdiden *! şaaaakkk bu Dynamick için * *! şaaaakkk bu Erutan için * *! şaaaakkk buda benim için * güzel olabilir :> Dynamick sevdim fikrini orjinal fikirler bunlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar